„NA POČETKU ME JE BILO SRAMOTA“: Sandra Arika otkrila kako je dobila čuveni nadimak po kojem je svi znaju!

od strane | apr 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Sandra Afrikaa je na estradi aktivna od 2007. godine a javnosti je poznata kao Sandra Afrika.

Sandra Afrika (Foto: RAS/Oliver Bunić) • Oliver Bunić / Ringier

Marina Tucaković svojevremeno ju je „krstila“ u Afriku. Pevačica je o tome govorila tokom jednog ranijeg televizijskog pojavljivanja, koja je na scenu isprva stupila samo kao Sandra.

– Zezam se, kažem: ‘Marina Tucaković me krstila’, ali tako je ispalo na kraju. Ona je napisala pesmu, odlučila je da se zove ‘Afrika’. Ja sam se na estradi pojavila kao Sandra, samo sa pesmom ‘Afrka’ i onda je bilo ono – je l’ može od ‘Sandre, Afrika’ Tako me je publika nazvala – objašnjavala je ona.

Sandra Afrika (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

U početku joj je, prisećala se, bilo prilično čudno i nije joj se posebno dopadalo. Vremenom, međutim, sve se promenilo.

– Na početku mi je bilo čudno i sramota me bilo, zaista. Na primer kada treba da nazovem šminkera, stilistu ili nekog i sad, pošto je bio početak, treba da objasnim ko je na telefonu, ja kažem: ‘Ovde Sandra’ i, sad, mene sramota da kažem Afrika, pa ne znam kako da objasnim. I pitaju se koja Sandra, a onda ja objašnjavam: ‘Pa mala, crna, znaš’, ‘Ma reci Afrika’ i ja kao: ‘Pa dobro, Sandra Afrika ovde – smejala se pevačica.

(Republika)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs