Na Instagramu pokojnog Vidoja Ristovića objavljena fotografija misteriozne žene: Jedan detalj privukao pažnju svima! (Foto)

od strane | maj 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Istoričar umetnosti Vidoje Ristović je preminuo pre dve godine, a na njegovom Instagram nalogu je sada osvanula fotografija na kojoj je nepoznata žena.

Nikolina PIšek i Vidoje Ristović (Foto: Ringier/Rajko Ristić) • Rajko Ristić / Ringier

Naime, na Instagramu je objavljena crno-bela fotografija misteriozne žene, a slika je brže-bolje obrisana.

Fotografija je, naime, nastala u jednom restoranu, a ono što je svima zapalo za oko jeste ruka koja se vidi na stolu, a na kojoj je lako uočljiv prsten koji Ristovićev otac Miša Grof ne skida.

Vidoje Ristović (Foto: Instagram)

Zbog čega je objavljena fotogarafija na kojoj je Miša Grof sa nepoznatom ženom za stolom ostaje nam da saznamo. Ekipa portala „PulsOnline.rs“ pokušala je da stupi u kontakt sa njim, ali se on na naše pozive nije javljao.

U aprilu ove godine održan je pomen na Novom groblju u srpskoj prestonici.

Na pomenu se pojavio i Vidojev otac Vitor Ristović poznatiji kao Miša Grof koji je položio cveće na spomenik sina i upalio mu sveću, dok voditeljka Nikolina Pišek nije prisustvovala pomenu pokojnog supruga.

Podsećanja radi, Vidoje je za sobom ostavio ćerke Mateu iz prvog braka i Sofiju Unu koju je dobio sa Nikolinom Pišek. Nakon njegove smrti, Nikolina je vodila medijski rat sa svekrom oko imovine za koju je tvrdila da pokušavaju da otuđe.

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

Podsećanja radi, Miša Grof je nedavno za „PulsOnline.rs“ tvrdio kako on ne vodi nijedan postupak protiv Nikoline koja ga, kako kaže, nije nijednom pozvala nakon smrti supruga.

– Protiv nje ne vodim nijedan postupak, niti ću. Nemam vremena za to i nemam nameru da je tužim za bilo šta. Moj advokat nije upućen da se vodi bilo kakav postupak, nije mi stigao nikakav poziv za sud. Zaista sam ceo dan proveo kod kuće.

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović (Foto: Ringier/Goran Srdanov)

– Ne znam zbog čega ona priča kako ja nju teretim za nešto i kako imamo suđenja, kada nijedno suđenje ne postoji. To prosto nije istina. Istina je samo da ni unuka ni ona mene nijednom nisu pozvale otkako je Vidoje preminuo.

Vidoje Ristović je, sa druge strane, bio predmet izlaganja udovice Nikoline Pišek, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Nikolina Pišek se oglasila nakon što nije došla na pomen pokojnom suprugu: „Moj svekar nije istinoljubiv!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs