Miša Grof se OGLASIO NAKON PRIVOĐENJA Nikoline Pišek: „Organi su je zaustavili i priveli!“

od strane | jun 28, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

, |

Milica Stulović

|

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek šokirala je sve kada je otkrila da ju je policija privela na granici.

Nikolina Pišek i Miša Grof Vitor Ristović (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier

– Da, priveli su me zbog neplaćene sitne saobraćajne kazne. Na granici su me priveli i onda su me držali. Zbog toga se privodi, zbog toga što mi nije uručena bila kazna više puta. Onda je to bio problem nešto sa adresom – ispričala je Nikolina u emisiji na „Una TV“.

Ovim povodom odmah se oglasio Nikolinin svekar Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, koji je u sukobu sa udovicom svog pokojnog sina Vidoja Ristovića.

Nikolina Pišek i Vitor Ristović Miša Grof (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Stvarno nisam znao, ali definitivno ću se raspitati. Sigurno da jeste postojao neki razlog, ako su je organi zaustavili i priveli, tu nema šta, baš ću se odmah raspitati – rekao je Vitor.

Podsećanja radi, Nikolina naišla je na problem zbog toga što ne može da proda vilu u Zagrebu, jer je ćerka iz prvog braka njenog pokojnog muža Vidoja Ristovića navodno podnela tužnu protiv nje sa zahtevom da se imovina podeli, prenose domaći mediji.

Nikolina Pišek i Vitor Ristović Miša Grof (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Naime, Nikolina Pišek je prošle godine u septembru oglasila vilu u kojoj je živela sa pokojnim suprugom Vidojem i njihovom ćerkom i to za neverovatnih 1.700.000 evra. U jednom momentu oglas je bio povučen, ali ne zbog toga što je kuća prodata, već zato što je navodno Ristovićeva ćerka iz prvog braka tužila Nikolinu, kako bi dobila nasledstvo svog oca, zbog čega je sud doneo privremenu odluku da nekretnina ne može biti na prodaju dok se spor ne završi, piše „Kurir“.

Više detalja o poslednjoj javnoj svađi Nikoline i Miše pročitajte u odvojenom tekstu: Miša Grof nakon tvrdnji Nikoline Pišek da je Vidoje bio NEVERAN zapretio: “Imam dnevnik sa imenima muškaraca sa kojima je bila“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs