Mina Vrbaški PRODAJE KONDOME ZA ČAŠE! Narod ne veruje šta čuje, a ona tvrdi: „Proizvod nije svemoguć!“

od strane | avg 18, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Nekadašnja zadrugarka Mina Vrbaški promenila je zanimanje.

Mina Vrbaški (Foto: Instagram/minavrbaski) • minavrbaski / Instagram

Mina je rijaliti karijeru pauzirala i od tada jedno vreme radila kao medicinska radnica u privatnoj klinici, međutim, i sa tim je vrlo brzo završila, pa sada prodaje neobičan predmet na društvenim mrežama.

Reč je o navlaci za čašu koju možete nositi svuda sa sobom, kako biste izbegli da vam neko nešto sipa u piće.

Mina Vrbaški (Foto: Instagram/minavrbaski)

Pojedini ovo nazivaju i „kondomom za času“, a Vrbaška je istakla da je posebno pogodan za devojke koje često izlaze i da ovo može biti prevencija da ih neko napadne.

Ubrzo je njena promocija naišla na osudu, ali to nije učinilo da Vrbaška poklekne, pa je javno navela:

Mina Vrbaški (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Ovaj proizvod nam pruža primarnu zaštitu od nasilnika, nije svemoguć, toga smo svi svesni, ali umesto traženja mana, probajte da podignete i svoju, ali i kolektivnu svest o nasilju i pretnjama koji nas okružuju. Bila bih jako srećna kad bi u klubovima i na festivalima širom regiona bilo dostupno ovako nešto.

Vrbaška je, podsetimo, u žižu interesovanja javnosti svojevremeno dospela kao „maloletnica Šaka Polumente“, sa kojim su je naširoko povezivali, iako je on u dugogodišnjem braku, a jednom prilikom je u rijalitiju „Zadruga“ priznala da se bavila prostitucijom.

Zbog čega je Mina Vrbaški, sa druge strane, nedavno slala javnu poruku pevačici Milici Pavlović pogledajte u odvojenom tekstu: Nakon Aninog, JOŠ JEDAN DEMO PESME završio na mrežama! Mina Vrbaški poslala javnu poruku Milici Pavlović!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs