Milica Mitrović PROMENILA PLAN U POSLEDNJI ČAS! Ana Ćurčić izvisila…

od strane | sep 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ani Ćurčić, kao drugoplasiranoj učesnici rijaliti šou-programa „Zadruga 6“, trebalo je da pripadne ta čast da zatvori sezonu emisija „Narod pita“ sa pobednicom ovog TV formata – Aleksandrom Nikolić.

Ana Ćurčić i Milica Mitrović (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Rajko Ristić) • Snežana Krstić, Rajko Ristić / Ringier

Ana je čak sinoć i najavila svoje gostovanje u večerašnjoj emisiji kada ju je Almir Asanović, lažni pilot i pukovnik, javno pozvao da mu se pridruži u studiju.

– Ne mogu. Ja sutra gostujem u „Narod pita“. Takav je dogovor i pravilo, a ja poštujem dogovore i pravila – odgovorila je ljubazno Ćurčićeva.

Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Aleksandar Slavković)

Međutim, u toku današnjeg dana se oglasila Milica Mitrović, vernim pratiocima „Zadruge“ poznatija kao Velika šefica, i obelodanila da je došlo do promene plana u poslednji čas, odnosno da sa Aleksandrom neće gostovati Ana.

– Gosti poslednje emisije „Narod pita“ u ovoj sezoni biće Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević – poručila je Milica putem društvenih mreža i izazvala burne komentare, budući da mnogi jedva čekaju da vide jedno do drugog nekadašnje ljubavnike.

Dejan Dragojević (Foto: Ringier)

Sa druge strane, kako je to izgledalo kada se Ana Ćurčić sinoć uključila u emisiju „Narod pita“ pogledajte u odvojenom tekstu: PUKOVNIK u penziji U EMISIJI ZAPLAKAO ZBOG ANE ĆURČIĆ: Slomile ga emocije koje gaji prema njoj, izjavio joj LJUBAV (video)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs