Milica Kemez skinula venčanicu! Ostala u minijaturnom topu i suknji! (Foto)

od strane | maj 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Nekadašnji zadrugari Milica Kemez i Bora Santana danas su rekli sudbonosno „da“, a gala veselje upriličili su u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Milica Kemez i Bora Santana (Foto: Instagram) • Instagram

Brojne javne ličnosti našle su se među zvanicama, a na veselju su zapevali pevači Ljuba Aličić, Zlata Petrović, Milica Jokić, kao i Jana Todorović.

Kemezova se u jednom trenutku presvukla, a nakon venčanice koju je sama dizajnirala, ona je obukla srebrni komplet sačinjen od dugačke suknje i top majice.

Da je atmosfera bila na zavidnom nivou svedoče i brojni snimci sa veselja, a u jednom momentu Kemezova se popela na stolicu i zamešala kukovima dok je njen, sada već suprug, posmatrao.

Milica i Bora su uz pesmu „Bela ćao“ sekli tortu na sedam spratova.

Podsećanja radi, Milica Kemez je izrazila želju da joj na venčanju zapeva Tea Tairović.

– Tea je karijeru započela sa mnom i tokom mog boravka u Zadruzi mi je pevala na slavljima. Milica je izrazila želju da Tea dođe na svadbu, ako dođe dobro je došla, ako ne njoj na obraz – rekao je Bora za „PulsOnline.rs“.

Milica Kemez (Foto: Instagram)

Podsećanja radi, Milica je na svadbi bila u raskošnoj venčanici sa cvećem, a bidermajer je bio sačinjen od veštačkih lala.

Kemezova je uz svoje prezime dodala i Borino. Čuo se i rafal iz kalašnjikova na mestu venčanja.

Milica Kemez (Foto: Instagram)

Podsećanja radi, Bora je otišao po Milicu automobilom čije je vrednost oko 400.000 evra, koji je bio ukrašen cvećem, po običaju.

Inače, oni su jednom prilikom otkrili da će veselje praviti na kompenzaciju.

Milica Kemez i Bora Santana su, sa druge strane, mnoge oduševili prvim plesom, a kako je isti izgledao pogledajte u odvojenom tekstu: Ovo je njihov srećan kraj: Pogledajte romantični prvi ples Milice Kemez i Bore Santane! (Video)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs