Milena Kačavenda otkrila da li PRODUKCIJA ŠTITI Zvezdana Slavnića: „Znaju oni šta rade…“

od strane | feb 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić, ponovo se uključila u „lajv“ na Instagramu i progovorila o brojnim aktuelnim temama.

Milena Kačavenda (Foto: Instagram/milenaacademy) • milenaacademy / Instagram

– Znam da mnogi pričaju da ja sve ovo radim zbog marketinga, ali u julu ćete videti da ja neću uzeti milione od cele ove priče nego da ću pomoći svim onim ženama koje su prošle isto ono što i Ana. Ovi što me napadaju i pitaju što nisam odbranila Anu od Zvezdana Slavnića, pa što vi niste spasili neku ženu iz komšiluka? – zapitala se Milena.

– Ja sam tukla Zvezdana. Tukla sam se sa njim. Nije tačno da je ćerka Iva istetovirala Zvezdanov lik ili njegovo ime. Ona se jeste istetovirala, neku simboliku, ali to nema veze sa Zvezdanom. Znam da je Ana dobila informaciju da se ja lavovski borim za nju napolju i jedva čekam da uđem u „Zadrugu“ da je zagrlim.

Milena Kačavenda (Foto: Instagram/milenaacademy)

Ući ću u „Zadrugu“ čim me pozovu. Ana se svađala sa murijom kad su dolazili da hapse Zvezdana, kao što sam se i ja svađala sa murijom kada su dolazili da hapse mog muža. Ja sam ih terala da se izuvaju jer za to nemaju dozvolu. Nije tačno da produkcija štiti Zvezdana, apsolutno ne – dodala je Kačavenda odgovarajući na brojna pitanja pratilaca.

– Produkcija uvek radi pravu stvar i jako dobro znaju šta rade. Nije istina da nisam pričala sa Anom. To pričaju ovi što mlate praznu slamu. Mi se nismo viđale svaki dan, ali sam uvek bila tu za nju inkognito.

Milena Kačavenda (Foto: Instagram/milenaacademy)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs