Milena Kačavenda ODBRUSILA Šmizli: „Gde si bila kad je Zvezdan Anu VEZIVAO ZA RADIJATOR?!“

od strane | feb 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić, uključila se u „lajv“ na Instagramu i odgovorila budućoj zadrugarki Jovani Novaković Šmizli na prozivke.

Milena Kačavenda (Foto: Instagram/milenaacademy) • milenaacademy / Instagram

– Zašto tu lamu iz zoološkog vrta nije u emisiju pozvao neki ozbiljan voditelj kao što su Sanja Marinković, Jovana Jeremić ili Kristijan Golubović? Oni je nisu pozvali jer oni proveravaju koga zovu u emisiju, a nikome ne treba klošar-brigada. Ja ću ući u „Zadrugu“, videćete kada i koliko ću ostati, ali ću prvo sačekati da se izređa celo životinjsko carstvo, a kad ja uđem svi će da izađu – počela je izlaganje Milena.

– Mene niko nije blokirao, kao što ona priča. Neće valjati njoj zbog svega onoga što je izgovorila o meni, a ja se njenim likom nisam bavila jer nemam sitno da platim u Palati pravde, a ona će platiti. U julu, kad se završi „Zadruga“, videćete ko će uzeti milione. Lamo iz zoološkog vrta, što si bila u „Parovima“ bila si.

Milena Kačavenda (Foto: Instagram/milenaacademy)

– Preko mene više tamo nećeš ući jer ja i tamo poznajem gospodu, pa će ti tamo vrata biti zatvorena. Krivo ti je što sam na „Pinku“ svaki dan. Ja zarađujem i bez rijalitija, a rijaliti zvezde su ove što zarađuju tako što se skidaju pred kamerama. Mene niko nije video u „lajvu“ kod Ane – dodala je Kačavenda.

– Zna se čije su se teleće glave snimale u njenom „lajvu“ i tako se reklamirale, a ja sam dolazila kada je bilo teško. Ja ne moram da odgovaram lamama kada sam upoznala Anu i kada pijem kafu sa njom. Ne znam zbog čega je Ana verovala toj Šmizli, valjda je bila u gužvi da obezbedi svoju i Zvezdanovu majku, ali i decu za koju je znala da neće videti mesecima. Ja sam joj pomagala u tome i zato nisam imala vremena za „lajvove“.

Milena Kačavenda (Foto: Instagram/milenaacademy)

– Sreća pa postoje snimci razgovora dok je Ana bila na „slobodi“, pa se zna šta me je ta lama pitala i šta sam joj odgovorila. Kad budem odlučila da uđem u „Zadrugu“ ući ću, ne moram ja da idem na razgovore sa produkcijom. Gde je ta lama bila kada je Ana bila prebijana, vezivana za radijator i vučena za kosu po stanu? – zapitala se Milena.

– Zašto Zvezdan ne drhti kada se spomene bilo čije ime osim mog? Zato što zna šta sve mogu da iznesem kada uđem, a videćete da li ću ući sa Acom Bulićem, Kristijanom ili nekim drugim od beogradske gospode. A, što se mene tiče, Zvezdan će uskoro raditi sklekove.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs