Marko Miljković odveden u duševnu bolnicu Laza Lazarević! „Vidite šta mi rade!“ (Video)

od strane | maj 13, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Jutjuber Marko Miljković uhapšen je večeras nakon haosa sa komšijom na Bežanijskoj kosi.

Marko Miljković (Foto: Ringier) • Ringier

– Uhapšen sam što sam gađao komšiju sa 60 jaja, baciću još 60! Smejurija! Ćao, društvo! Kad me puste, najeb… im se majke svima! – vikao je Miljković, što se čuje u našem snimku.

Nakon što je bio u Urgentnom centru, policija je Miljkovića dovela u duševnu bolnicu „Laza Lazarević“.

Marko Miljković (Foto: Ringier/Ivana Bradanji)

Nekadašnji zadrugar Marko Miljković snimio je kako u njegov dom dolaze pripadnici policije zbog haosa sa komšijama, a onda je u pratnji policije odveden u urgentni centar.

– Sad ćemo sve lepo da snimimo, i da mi to lepo objavimo! Stan gore iznad mene je nesavesno, bez kakvog odobrenja od mene, prosipao svoje pomije ovde po mojoj terasi i ja moram da čistim! Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu! Ja, lično! Ja ću da odgovaram za to, ako bude trebalo i da platim sve – rekao je jutjuber prvo u snimku koji je objavio na mrežama.

Miljkovića je pripadnik policije pitao da li je zvao 192 zbog toga.

– Ja ne mogu da zovem policiju, jer sam otišao gore, kucao na vrata, tražio da se povede računa o tome što se prosipaju pomije po mom stanu! Oni su to prebacili na investitora, niti su rekli: „Okej, prihvatićemo“, niti bilo šta, nego su prebacili na investitora, i ja sam u tom trenutku onda otišao po 30 jaja i bacio na njihovu terasu! Eto, dobrodošli u moj stan, vidite šta se sve desilo… – dodao je posle Marko.

Marko Miljković (Foto: Ringier/Ivana Bradanji)

– Ja ću sve ovo postaviti, da znate! Ja sam sve ovo dokumentovao, čisto da se zna! Ja vas smem da snimam, to znam veoma dobro, veoma sam upoznat sa tim… Svako dobro vam želim i sve najbolje – rekao je Marko na kraju, a snimak je osvanuo na kanalu „Sikter Shorts“.

Kako „PulsOnline.rs“ saznaje Marko Miljković primljen u Urgentni centar u pratnji policije, nakon što se potukao, usled čega je zadobio povrede glave i posekotine po telu.

Marko Miljković (Foto: Ringier/Ivana Bradanji)

Dok je Marko Miljković prolazio kroz dramu sa policijom u njihovom domu šta je radila Luna Đogani pogledajte u odvojenom tekstu: Luna Đogani briše šporet i čisti kuću dok se Marko Miljković svađa sa policijom! (Foto+Video)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs