Marka Miljkovića vode iz duševne bolnice Laza Lazarević u zatvor: „Hoće da me naprave ludim!“ (Video)

od strane | maj 13, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Nekadašnji zadrugar Marko Miljković uhapšen je večeras nakon haosa sa komšijom na Bežanijskoj kosi.

Marko Miljković (Foto: Ringier/Ivana Bradanji) • Ivana Bradanji / Ringier

Ekipa portala „PulsOnline.rs“ je uhvatila kako Marka izvode iz Laze Lazarević i vode u zatvor.

– Ja im plate dajem, oni hoće da me naprave ludim! Neverovatno! – govorio je on dok je ulazio u vozilo, a prisutni su komentarisali da je u vidno pripitom stanju.

Nekadašnji zadrugar snimio je kako u njegov dom dolaze pripadnici policije zbog haosa sa komšijama, a onda je u pratnji policije odveden u urgentni centar.

Bivši zadrugar snimio je kako u njegov dom dolaze pripadnici policije zbog haosa sa komšijama, a onda je u pratnji policije odveden u Urgentni centar.

Marko Miljković (Foto: Ringier/Ivana Bradanji)

– Sad ćemo sve lepo da snimimo, i da mi to lepo objavimo! Stan gore iznad mene je nesavesno, bez kakvog odobrenja od mene, prosipao svoje pomije ovde po mojoj terasi i ja moram da čistim! Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu! Ja, lično! Ja ću da odgovaram za to, ako bude trebalo i da platim sve – rekao je nekadašnji zadrugar prvo u snimku koji je objavio na mrežama.

Miljkovića je pripadnik policije pitao da li je zvao 192 zbog toga.

Marko Miljković (Foto: Ringier/Ivana Bradanji)

– Ja ne mogu da zovem policiju, jer sam otišao gore, kucao na vrata, tražio da se povede računa o tome što se prosipaju pomije po mom stanu! Oni su to prebacili na investitora, niti su rekli: „Okej, prihvatićemo“, niti bilo šta, nego su prebacili na investitora, i ja sam u tom trenutku onda otišao po 30 jaja i bacio na njihovu terasu! Eto, dobrodošli u moj stan, vidite šta se sve desilo… – dodao je posle Marko.

– Ja ću sve ovo postaviti, da znate! Ja sam sve ovo dokumentovao, čisto da se zna! Ja vas smem da snimam, to znam veoma dobro, veoma sam upoznat sa tim… Svako dobro vam želim i sve najbolje – rekao je Marko na kraju, a snimak je osvanuo na Jutjub kanalu „Sikter Shorts“.

Marko Miljković (Foto: Ringier/Ivana Bradanji)

Kako „PulsOnline.rs“ saznaje Marko Miljković primljen u Urgentni centar u pratnji policije, nakon što se potukao, usled čega je zadobio povrede glave i posekotine po telu.

Snimak na kom je moguće videti kako je Marko Miljković ranije odveden u duševnu bolnicu, sa druge strane, pogledajte u odvojenom tekstu: Marko Miljković odveden u duševnu bolnicu Laza Lazarević! „Vidite šta mi rade!“ (Video)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs