Luna Đogani ULAZI U DEVETI MESEC, pa malu Miju ODVODE IZ PORODIČNOG DOMA: „Biće sa bakom i tetkom u Švedskoj!“

od strane | avg 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Jutjuberi Luna Đogani i Marko Miljković na neko vreme biće razdvojeni od ćerkice Mije, kako su otkrili na svom Jutjub kanalu.

Luna Đogani (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Naime, Luna i Marko su objasnili da će Mia na neko vreme napustiti porodični dom i biti sa bakom, pevačicom Anabelom Atijas u Švedskoj.

Đoganijeva i Miljković, kako kažu, imaju želju da pred rođenje druge ćerke izdvoje vreme za sebe i pripreme se za pojačanje u porodici.

Luna Đogani i Anabela Atijas (Foto: Ringier/Dušan Milenković)

– Mia putuje u Švedsku sa svojom bakom Anabelom i Blankicom. Idu malo da se zezaju, uživaju, provode – otkrio je Miljković u uključenju uživo na Jutjubu, a na njegove reči se nadovezala supruga Luna:

– Da se resetujemo za novi život koji nas čeka. Biće nam čudno bez Mije, ali iskoristićemo tih sedam dana da se pripremimo za našu drugu bebu koja stiže. Bože moj, da iskoristimo Marko i ja vreme za nas, jer ga posle toga dugo nećemo imati. Mia ide u mamin rodni grad, pošto mama ne može – otkrila je Luna.

Luna Đogani i Anabela Atijas (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Miljković je iskoristio priliku da pohvali Lunin izgled, te joj je udelio komplimente.

– Vidite moju lepu ženu kakva je. Zgodna trudnica. Je li neko bio zgodan u devetom mesecu? – istakao je Miljković.

Luna Đogani i Marko Miljković (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Nisam još u devetom, sledeće nedelje – dodala je Đoganijeva, te time stavila do znanja da joj se bliži termin porođaja, a Miljković se nadovezao i otkrio da joj nije lako što će nekoliko dana provesti bez mezimice:

– Bogami, Luna guta knedle. Ovo nam je prvo odvajanje od ćerke.

Anabela Atijas, Luna i Nina Đogani (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Zbog čega je, sa druge strane, Luna Đogani nedavno javno zamolila za pomoć pogledajte u odvojenom tekstu: Luna Đogani MOLI ZA POMOĆ! Oglasila se i sve ZABRINULA objavom – Ovo joj je NAJVEĆI KOŠMAR: „HITNO!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs