Luna Đogani briše šporet i čisti kuću dok se Marko Miljković svađa sa policijom! (Foto+Video)

od strane | maj 13, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Bivši zadrugar i jutjuber Marko Miljković, koji živi sa suprugom Lunom Đogani i njihove dve ćerke Mijom i Lanom na Bežanijskoj kosi u Beogradu, snimio je kako u njihov dom dolaze pripadnici policije.

Luna Đogani (Foto: Ringier/Mitar Mitrović/Andrej Kranjc) • Mitar Mitrović, Andrej Kranjc / Ringier

Naime, Miljković se žalio na stanare koji žive iznad njih, jer su mu na terasu bacali pomije, a onda im je, kako je on sam rekao, uzvratio jajima. Jutjuber je potom pozvao i policiju u stan i bio vrlo besan. On je u Urgentni centar doveden u pratnji dva policajca u pocepanoj majici, sa lisicma na rukama, vidno besan.

Marko je snimao razgovor sa policajcima. Objasnio im je šta se tačno dogodilo, a potom ih ispratio ka vratima.

U tom trenutku se vidi kako Đoganijeva mirno čisti kuću. Brisala je šporet u kuhinji i nije se obazirala na to što je policija u njenom domu.

Pripadnici policije potom su otišli u stan koji je Miljković prijavio i poručili Miljkoviću da će se nakon toga vratiti kod njih.

Luna Đogani (Foto: Screenshot YouTube/Sikter Shorts)

Kako „PulsOnline.rs“ saznaje Marko Miljković se potukao usled čega je zadobio povrede glave i posekotine po telu.

Podsećanja radi, Luna i Marko su se upoznali u „Zadruzi“. Usledilo je venčanje, te rođenje ćerkica Mije i Lane, koje često pokazuju putem društvenih mreža.

Marko Miljković (Foto: Ringier/Ivana Bradanji)

– Sad ćemo sve lepo da snimimo, i da mi to lepo objavimo! Stan gore iznad mene je nesavesno, bez kakvog odobrenja od mene, prosipao svoje pomije ovde po mojoj terasi i ja moram da čistim! Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu! Ja, lično! Ja ću da odgovaram za to, ako bude trebalo i da platim sve – rekao je jutjuber prvo u snimku koji je objavio na mrežama.

Miljkovića je pripadnik policije pitao da li je zvao 192 zbog toga.

Marko Miljković (Foto: Ringier/Ivana Bradanji)

– Ja ne mogu da zovem policiju, jer sam otišao gore, kucao na vrata, tražio da se povede računa o tome što se prosipaju pomije po mom stanu! Oni su to prebacili na investitora, niti su rekli: „Okej, prihvatićemo“, niti bilo šta, nego su prebacili na investitora, i ja sam u tom trenutku onda otišao po 30 jaja i bacio na njihovu terasu! Eto, dobrodošli u moj stan, vidite šta se sve desilo… – dodao je posle Marko.

– Ja ću sve ovo postaviti, da znate! Ja sam sve ovo dokumentovao, čisto da se zna! Ja vas smem da snimam, to znam veoma dobro, veoma sam upoznat sa tim… Svako dobro vam želim i sve najbolje – rekao je Miljković na kraju, a video je osvanuo na kanalu „Sikter Shorts“.

Luna Đogani, Marko Miljković i Anabela Atijas (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

Luna Đogani je, sa druge strane, ostala u porodičnom domu dok je Marko Miljković bio u Urgentnom sa policijom, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Vodite me u Lazu!“ Marko Miljković testiran na narkotike i alkohol sa lisicama na rukama! (Foto)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs