LJUBAV CVETA: Doktor Radmilo iznenadio voditeljku Irinu Vukotić za rođendan i odveo je na LUKSUZNO PUTOVANJE

od strane | maj 3, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka Irina Vukotić trenutno uživa u ljubavi sa doktorom Radmilom Jankovićem, a nekada je bila u braku sa rijaliti učesnikom Savom Radovićem sa kojim ima ćerku Iskru.

Irina Vukotić (Foto: Instagram/irinavukoticc) • irinavukotic / Instagram

Naime, Irina Vukotić proslavlja 48. rođendan, a tim povodom dečko Irine Vukotić priredio joj je spektakularno iznenađenje.

Irina Vukotić i njen dečko Radmilo

Doktor Radmilo Janković, svoju izabranicu Irinu odveo je na romantično putovanje u Pariz, gde je obeležila rođendan u njegovom zagrljaju.

Inače, Janković je zamenik direktora UKC u Nišu, a tokom pandemije korona virusa bio je čest gost emisija, pa je stručnim izlaganjima na televiziji postao jedan od omiljenih lekara u narodu.

Prof. dr Radmilo Janković, početkom 2023. godine izabran je i za novog predsednik Udruženja anesteziologa i intenzivista Srbije.

– Hvala mojim prethodnicima: prof. dr Nebojši Lađeviću , prof. dr Vojislavi Nešković , prof. dr Predragu Romiću, prof. dr Draganu Vučovićuc na velikom legatu koji su mi ostavili da čuvam i vodim. Hvala anesteziolozima Srbije na poverenju a iznad svega, hvala i slava našim učiteljima, velikim profesorima koji su utemeljili profesiju kojom se ponosimo – naveo je tada prof dr Janković.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs