KUMA Ane Ćurčić STIGLA U ŠIMANOVCE! „Aca Bulić mi je dao dozvolu da ispričam sve!“

od strane | feb 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić, uključila se u „lajv“ na Instagramu i poručila da stiže u Šimanovce.

Milena Kačavenda, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink/Ringier/Milan Ilić) • Tv Pink, Ringier, Milan Ilić / screenshot

Milena je najavila svoje gostovanje u emisiji „Zadruga – Izbacivanje“ kao finalno raskrinkavanje zadrugara Zvezdana Slavnića.

– Želim da se zahvalim svima što se propratili lajv sa Acom Bulićem (prim.aut. Draganom Bulićem, nekadašnjim partnerom Ane Ćurčić), nadam se da imam pozitivne kritike. Ima i loših, ali Bože moj… Mnogo sam razmišljala, došla sam do Ace, poznajemo se ceo život. Sinoć sam se nervirala kada je Ana skidala temperaturu onom njenom hemoroidu… – istakla je Kačavenda.

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Red)

– Pozvala bih vas da se večeras svi uključite na Pink. Večeras ću biti gost kod voditeljke Dušice Jakovljević, čini mi se da emisija kreće u 23h. Neke stvari ćete čuti ekskluzivno, Aca Bulić mi je dao dozvolu da pričam njihovu duboku intimu. Ja živim za taj trenutak kada Ana bude pobedila – dodala je Anina kuma.

– Želim da uđem, da se obračunam sa ljudima koji to zaslužuju, da dam podstrek Ani da krene dalje i da osvoji novac! Ja iznosim prljave detalje iz emotivnog života, koje je priredio jednog gospođetini… Kada je bio slepac, ona je učinila sve za njega. Ja ću mu uzvratiti, kad moja drugarica ne zna.

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Red)

Kada je stigla u emisiju, Milena je iznela čitav niz informacija zbog koje su je gledaoci slušali pomno.

– Ja imam utisak i opet bih želela da kažem da je vrlo lako kada neko kaže: „Ja bih to ovako uradila“. Ja nisam znala, iako je moja drugarica preko 30 godina i iako mi je kuma, ja nisam znala kroz šta prolazi. Ja sam postala svesna kada je ušla u Zadrugu koliko je ona u strahu. Ona je ušla kao gospođa, pričale smo mnogo o tome kako će biti i šta će. Verovala sam da će biti dobro, međutim, ona se slomila. Jasno je kao dan da se vidi da je potpuno sluđena. Tu ljubavi sa njene strane ima. U jedan mah pomislim ne daj Bože da se pomiri…Mislim da nema ljubavi sa njegove strane, vidim da najavljuje Zadrugu sedam ili osam, a ni ova nije pri kraju. Ja sam bila zbunjena kad sam videla da on ovo prati, zaista smo svi gledali. Mi smo toliko pričali o Anđeli, on je imao hvalospeve za nju, uglavnom Zvezdan voli žene koje ćute. U više navrata je ona rekla da se on više ne pita da li će ona da priča. On postrojava učesnike, to mi je fascinantno. Svaki put kada je on u nominaciji, vidi se da se obukao i spremio. Iskreno ja živim za dan da Ana progovori i čekam da trenutak da dobijem zeleno svetlo ne bi li progovorila. Ja znam Anine stavove, ona je principijelna žena. Ono što sigurno znam, nijedna ne želi da progovori javno, to nam je kodeks. On se na iste poziva, a nije ih pokazao. Ja sam očekivala da će ga zaštiti, ali kada se s… tu čuka radi, pumpa.

(Informer)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs