Komšije prete policijom Ani Nikolić i Raletu: „Viču, svađaju se, baš je intenzivno!“

od strane | maj 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Muzička zvezda Ana Nikolić preselila se u stan kompozitora Gorana Ratkovića Raleta.

Ana Nikolić i Goran Ratković Rale (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Naime, pevačica i kompozitor se u poslednje vreme gotovo ne odvajaju, a kako pišu mediji, njihovo druženje je postalo toliko intenzivno da se Ana nedavno skoro i preselila u Raletov stan u centru grada.

– Ana i Rale se poznaju godinama, ali su počeli intenzivnije da se druže tokom rada na njenom novom albumu, koji uskoro treba da se pojavi u javnosti. Malo-pomalo, oni su baš postali bliski, a mnogi su uvereni i da između njih ima i nešto više od prijateljstva, te da su oni u ljubavnoj vezi, o kojoj ne žele da govore javno. Ana već neko vreme i spava kod Raleta u stanu, čak i svoju ćerku dovodi kod njega na spavanje. Maltene se i preselila, to mogu da vam potvrde sve komšije iz njegove zgrade, u kojoj živi i gde ima muzički studio. On je u početku češće bio kod nje u stanu na Voždovcu, ali je u poslednje vreme više ona kod njega. Ana je počela i da na Instagramu postavlja snimke iz Goranovog stana, a na jednom od poslednjih vidi se i kako leži u Raletovom dnevnom boravku, dok on jede u trpezariji. S njom je tad bilo i njeno dete, a mnoge je šokiralo i to što su u stanu bili haos i nered, pa su oko Ane na podu bili lekovi, toalet-papir i razbacane stvari – ispričao je izvor za „Kurir„.

O odnosu Ane i Gorana progovorile su i njegove komšije.

– Ana već neko vreme živi kod Raleta u stanu. Mislili smo da su samo prijatelji, ali smo sad svi ovde ubeđeni da su vezi. Ne znam što to kriju kad je sve jasno kao dan. Ona je tu po ceo dan, tu dovodi i dete. Nas su ozbiljno počeli da nerviraju jer se iz tog stana stalno čuju glasna muzika i njihova svađa. Stalno se nešto raspravljaju, pa budu mirni, pa onda opet nastave da viču… Imaju baš intenzivan odnos, ako znate na šta mislim (smeh). Ana iz stana izlazi obično popodne kako bi je Rale slikao tu u ulici ispred zgrade. Onda ode do jednog tržnog centra u blizini, pa se uveče vrati u stan. Zasad izdržavamo jer nam je ona simpatična, ali ako budu nastavili ovako da se ponašaju, moraćemo da reagujemo kod nadležnih. Ovde u zgradi ima dosta dece i starijih ljudi, ipak im treba mir – rekao je jedan bračni par iz Raletove zgrade.

Ana Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Podsećanja radi, Ana je u decembru napala Raleta i fizički nasrnula na njega ispred njegove zgrade, u kojoj sad najčešće boravi, što je tada potvrdila i Olja Bajrami, svedok incidenta.

Navodno Ana je u besu pretila i njemu i Olji, pa je koleginici poručivala: „Ošišaće te navijači!“.

Goran Ratković Rale (Foto: Screeenshot TV Grand)

– Ana i ja smo prijatelji više od 20 godina. I to je jedina istina. Sve drugo što su neki mediji objavili insinuirajući da smo u vezi, apsolutna je laž. Posle toliko godina poznanstva došlo je do saradnje. Ana je tip izvođača koji provodi vreme u studiju i učestvuje u stvaranju pesama koje izvodi. Zbog ove priče sam izgubio inspiraciju da nastavim sa radom na albumu. Trenutno nijedno od nas nema želudac za bilo kakav dalji nastavak ove priče, koja je među nama samo umetnička – rekao je tad Ratković za medije.

Šta je, sa druge strane, Ana Nikolić poručila reperu Stefanu Đuriću Rasti pogledajte u odvojenom tekstu: NIJE OSTALA SMIRENA: Ana Nikolić se javno obratila Rasti nakon vesti da se hitno OPERISAO

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs