„KAKO MISLE DA SE UDAJU?“ Pevačica šokirana ponašanjem zadrugarki

od strane | mar 8, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Iako je ona sama rijaliti karijeru započela kada su u ovaj TV format pretežno ulazila velika imena domaće estrade, danas je u rijalitijima uglavnom moguće videti starlete. Ipak, pevačici Saški Karan ne smeta kada je neko najavi kao rijaliti zvezdu.

Zadruga (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Meni to ne smeta, može neko da me najavi kao rijaliti igrača i kao pevačicu, kako god. Zna se da sam ja u rijaliti ušla kao ostvarena žena, zna se za moju karijeru. Kako će ko mene predstaviti, kako im je draže ili lakše, meni ne smeta. To ne može da naudi mojoj karijeri, naprotiv, ja sam jako ponosna što sam bila deo rijalitija jer je to deo estrade – istakla je Saška.

– Na kraju krajeva bile su tamo velike zvezde, ne vidim u čemu je problem tu. Istina koju sam ja uvek govorila nekada ume da zaboli i te kako, ali Bože moj, ja sam takva. Ponekad bi bilo bolje da malo prikočim, međutim ja to ne umem i ko me prihvati takvu, prihvati, ko ne, šta da radim?!

Saška Karan (Foto: Screenshot TV Grand)

– Nažalost danas se svakodnevno gledaju erotske scene u rijalitiju! Ne znam šta se dešava sa tim devojkama, sa ženskim rodom, mene je prosto sramota i nije mi jasno kako ih nije sramota samih sebe. One ne razmišljaju da će sutra da se udaju i imaju decu koja će da vide sve to – dodala je Karanova.

– To je intima koja treba da bude u četiri zida. One se takmiče koja će više da ima s… odnosa. Van pameti! Bilo je toga uvek, ali ovo sada je prešlo svaku granicu i vrag je odneo šalu! Može od rijalitija i te kako da se nauči! Ne moraju svi da se ponašaju kao ja svakako.

Saška Karan (Foto: Ringier/Milan Ilić)

(TV Grand)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs