Kako jednostavna majica sa printom može uticati na vaš modni stil

od strane | jun 29, 2022 | Zabava | 0 Komentara

Izgraditi modni stil znači odrediti koji komadi odeće odgovaraju vašoj ličnosti i kako želite da vas drugi ljudi vide. Odevne kombinacije koje nosite treba da budu udobne i prijatne za nošenje ali i da vama bude prijatno dok ih nosite jer će se bilo koja količina nesigurnosti primetiti. Upravo zato je bitno nositi komade odeće u kojima vam je prijatno ali i one koji su odlika vašeg stila i onoga što želite da prenesete. U moru različitih komada odeće, jednostavna pamučna majica se izdvaja kao apsolutni favorit koji treba da bude deo svačijeg garderobera zbog lake kombinacije sa ostatkom vaše odeće i zato što predstavlja pravi odabir u svim prilikama.

Budite originalni

Svako može da ode u prodavnicu i kupi majicu koja se nalazi na policama, ali će se samo oni koji žele da budu originalni odlučiti za štampu na majici. Ovakav vid individualizacije obične majice će dodati zanimljiv detalj svakoj vašoj kombinaciji. Originalnost na ovaj način možete da pokažete u bilo kojoj prilici jer na osnovu prilike za koju vam je majica potrebna, možete da se odlučite za detalj koji želite da prikažete. Za one koji su kreativni, može da ponese vaš lični dizajn i da svima pokažete svoje umeće – bilo da se radi o slikarstvu ili umeću crtanja, neka svi vide kako umete da se poigravate sa oblicima i bojama.

Muzički stil kao inspiracija

Muzika nas inspiriše u svim domenima života, a to je slučaj i sa načinom na koji se oblačimo. Majice sa printom vezanim za muziku – od naslovnica najpoznatijh albuma do slika bendova – godinama spadaju u najtraženije i često se mogu videti i na ulicama ali i kod poznatih ličnosti. Razlog koji se krije iza ovog trenda je da ne morate biti pristalica nekog benda ili da poznajete njihov opus kako biste ih poneli na svojoj majici. Bitno je samo da imate želju da iskažete nešto drugačije od onoga što svi očekuju od vas i da unesete dašak noviteta u svoj modni stil.

Photo by José Luis Photographer: https://www.pexels.com/photo/photo-of-woman-wearing-blue-lens-sunglasses-2522683/

Jedan model, različita poruka

Ukoliko volite udobnost i prijatne materijale, majica je odličan izbor za vas u svim prilikama. Jedna obična majica se može pretvoriti u upečatljiv komad odeće koji može da ponese zanimljiv odabir boja i oblika. U ovakvim prilikama je potrebno obratiti pažnju na kvalitet što može da vam pruži kvalitetna digitalna štampa na majicama koja će jednostavnu majicu pretvoriti u vaš modni favorit. Obratite pažnju na način štampe i kvalitet majice kako biste bili sigurni da će krajnji rezultat da bude zadovoljavajući.

Poslovni stil sa lakoćom

Bez obzira na tip posla koji obavljate, majica može da bude deo vaše svakodnevne kombinacije. Ukoliko je vaš posao ozbiljniji i zahteva konzervativnije oblačenje, majica sa svedenim printom uz suknju ili pantalone i sako će biti vaša kombinacija za svaki dan koju ćete moći lako upariti sa obućom i nakitom. Ako pak radite u opuštenije okruženju u kojem se na modne eksperimente ne gleda sa neodobravanjem, uvek možete da kombinujete majicu sa farmerkama i patikama. Jedini odabir koji ćete morati da napravite jeste boja majice koju nosite na posao i način na koji je uparujete sa drugim detaljima vaše garderobe. Najzad, ovo vam daje mogućnost da istražujete i pomerate granice na način koji vam nije bio dostupan ranije, te slobodno pristupite tom procesu hrabro i bez ustručavanja!

Print na majici može da pokaže vaš lični stil i da vas izdvoji od drugih. Uz to, ovo je jedan od najudobnijih odevnih predmeta koji možete da nosite tokom celog dana bez bojazni da će vam biti neudoban. Poigrajte se sa različitim stilovima i pronađite onaj koji vam najviše odgovara, a kada to uradite, lako ćete i druge majice spajati sa svojom omiljeno odećom!