Jovana Jeremić MENJA PROFESIJU nadahnuta Marinom Tucaković: „I moje pesme za PEVAČE će imati dubinu!“

od strane | feb 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka Jovana Jeremić izrazila je želju da se oproba kao tekstopisac.

Jovana Jeremić i Marina Tucaković (Foto: Ringier/Oliver Bunić/Rajko Ristić) • Oliver Bunić, Rajko Ristić / Ringier

– Mislim da je naša javnost ostala dosta uskraćena posle smrti Marine Tucaković. Ja sam neko ko vrlo voli da piše. Kada budem našla taj neki svoj mir i prostor gde ću da živim, krenuću da pišem pesme za pevače.Zato što sam ja škorpija u horoskopu kao i Marina Tucaković – počela je izlaganje Jovana.

– Ona je mene mnogo volela, kao što sam i ja nju. Mislim da sam sposobna kada imam inspiraciju da napišem dobru pesmu. Moja najveća inspiracija je Aleksandra Prijović. Ekskluzivno ću ti reći, moja prva pesma koju ću napisati biće posvećena baš njoj i tu pesmu ću joj ja pokloniti.

Jovana Jeremić (Foto: Ringier/Mitar Mitrović)

– Ona to ne zna, jer sam se ja samo probudila jedno jutro i razmišljala sam toliko o njoj koliki je borac i šta je sve uspela sama. Ja sam nju pratila još od takmičenja „Zvezde Granda“. Znala sam da će ona napraviti ogromnu karijeru. Ja neću pisati pesme droga, s…, ludilo, džipovi, klubovi, satovi, itd – dodala je Jeremićeva.

– Moje pesme će imati priču, težinu i dubinu. Negde slično onom što voli da peva Ceca (prim.aut. Svetlana Ražnatović) i Aleksandra Prijović. Možda budem uspešna, a možda budem i neuspešna, ali ću da pokušam. To je zato što su „jovanizmi“ doživeli neverovatnu popularnost.

Jovana Jeremić (Foto: Ringier/Mitar Mitrović)

– Poslednji koji sam u nedelju smislila glasi ovako: „Najpre sam ostala sama kao pas, a onda postala jaka kao u vuk“ – zaključila je voditeljka koja je, podsećanja radi, nedavno zapanjila javnost tvrdnjom da zadrugar Zvezdan Slavnić nije kriminalac, iako je najveći deo života proveo iza rešetaka zbog različitih zločina, od ubistva do prodaje narkotika.

(TV Kurir/Puls Srbije)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs