„Jelena je živela u Samailima do Šijanove smrti, pametnom dosta!“ Goca Božinovska na stubu srama zbog ćerke

od strane | maj 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Folkerka Goca Božinovska iz prvog braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem dobila je ćerku Jelenu, koju su nakon razvoda ostavili kod Gocine majke.

Jelena Vučković i Goca Božinovska (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Screenshot TV Grand) • Snežana Krstić, Screenshot, Tv Grand / Ringier

Vučkovićeva je sada prvi put progovorila o detinjstvu bez roditelja i njena životna priča rasplakala je mnoge.

Jelena je istakla u svojoj ispovesti da svoju baku smatra majkom, jer ju je ona odgajila, ali isto tako istakla da svoju majku ne krivi i da joj ne zamera što ju je ostavila kao bebu.

Jelena je ispričala da ju je majka posećivala, ali svoje detinjstvo ipak pameti kao teško. Zbog njenih potresnih reči, mnogi su osudili Božinovsku i komentarisali da im je pala u očima jer ove detalje o njenoj porodici javnost nije do sada znala.

„Ne znam šta je, ali ova devojka je prošla nešto bolno i teško u životu. Žalosno pored oba živa roditelja“, pisali su ispod ovog videa.

Jelena Vučković (Foto: Screenshot TV Grand)

„Baš sam gotivila onu Gordanu i slušam njene pesme… Ali posle ovoga za mene je pala na najvažnijem polju. Džaba joj karijera i pare… Obeležiš svoje dete za ceo život. Razočarenje totalno. Jelena sve najlepše ti želim“, poručila je jedna žena ispod snimka.

„Pa Goca samo pominje Mirka. Neka joj je sin živ i zdrav, ali Jelena glavu gore zahvali joj se što ti je podarila život ali druge stvari nepojmljive od Goce. Baka ti je bila divna žena bila“.

Jelena Vučković (Foto: Screenshot TV Grand)

„Odrasla je u Samailima kod Kraljeva. Tu je provela celo detinjstvo sve do Šijanove smrti (pametnom dosta). Gocu treba da bude sramota. Mirku i Zorani je pružila sve, Jeleni ništa. Radeta ne treba komentarisati. Užas“, nizali su se dalje komentari.

„Napravili roditelji nove porodice i zaboravili da imaju zajedničko dete! Sram ih bilo!“

Jelena Vučković (Foto: Screenshot TV Grand)

„Vidi joj se u očima da nosi traume iz detinjstva“, glasio je jedan komentar ispod snimka.

– Baka mi mnogo nedostaje, ona je mene od tri meseca podigla, nisam živela sa svojim roditeljima, od 15. godine sam se preselila u Beograd. Teško mi je da pričam o njoj, ona mi je bila sve. Kad je ona umrla u meni je nestalo sve. Napravila je od mene čoveka. Ko zna šta bi bilo sa mnom, ona je bila jedina u mom životu. Naravno bili su i mama i tata, tu, ali mama je bila mnogo mlada, putovala je u to vreme, ja joj ne zameram – rekla je Vučkovićeva, pa dodala:

Jelena Vučković (Foto: Screenshot TV Grand)

– To je ostavilo veliki trag, ali kako godine prolaze, kako sam ja i starija, imam svoj život, svoju porodicu, dom, izgradila sam neku svoju ličnost. Oprostila ljudima. Neke stvari duboko u sebi čuvam. Teško detinjstvo me je naučilo time da mogu da prepoznam kad je nešto dobro i kad je nešto loše, imam to u sebi. Vremenom sam ojačala. Slaba sam na malu decu, jer sam ja tako odrastala tako me baka učila, uvek prepoznam tu neku napuštenu, tužnu decu, uvek pomognem. Vidim tu malu mene, koja je imala dosta i loših trenutaka i lepih sa bakom. Ali imala sam ja dosta traumatičnih iskustava, mogu roman da napišem – rekla je Vučkovićeva za „Grand“.

Šta je, sa druge strane, Jelena Vučković ispričala o Zoranu Šijanu pogledajte u odvojenom tekstu: “Moja majka nije ništa kriva“ Jelena Vučković ogolila dušu o detinjstvu sa babom i dedom, pa spomenula Zorana Šijana

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs