„JE L’ ONA OPET TRUDNA?!“ Danilo Raičević LJUBI U STOMAK Taru Simov na krštenju sina Nikolaja!

od strane | avg 12, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Nekadašnja zadrugarka Tara Simov pre mesec dana dobila je sina Nikolaja sa svojim izabranikom Danilom Raičevićem, sa kojim je nekoliko dana nakon porođaja raskinula, a pre par dana su se pomirili i odmah objavili zajedničku fotografiju.

Tara Simov i Danilo Raičević (Foto: Instagram/tarasimov) • _tarasimov / Instagram

Tara i Danilo su danas krstili njihovog naslednika u Sabornoj crkvi u Beogradu, a ona je na svom Instagramu podelila nekoliko fotografija sa svečanog čina.

Simova i Raičevićsu pozirali zagrljeni u ckrvi, a na jednoj od fotografija vidi se i njena svekrva, koja je privukla veliku pažnju javnosti kada se prvi put pojavila u javnosti na dan Tarinog izlaska iz porodilišta.

Tara je za ovu priliku odabrala dugu belu haljinu, imala je maramu preko glave, dok je njena svekrva bila u Barbi izdanju i pojavila se u kratkoj roze haljini koju je uklopila sa štiklama u istoj boji.

– Srećno krštenje Nikolaju da je živ i zdrav na mnogaja ljeta – napisala je Tara uz fotografiju na kojoj je Danilo ljubi u stomak, dok su se u komentarima nizale čestitke, ali i nagađanja zbog čega je Raičević ljubi u stomak: „Je l’ ona opet trudna ili je ljubi u stomak onako?“.

Tara Simov i Danilo Raičević su se, kao što smo već naveli, pomirili, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom tekstu: „POMIRILI SMO SE!“ Danilo Raičević se oglasio nakon što je uslikan sa Tarom Simov!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs