“Ja ne znam kako ta žena još funkcioniše”: Fanovi se pitaju da li je moguće da Tea Tairović ovo radi šest puta nedeljno i polazi joj za rukom

od strane | mar 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Puls

|

Mlada muzička zvezda Tea Tairović, gde god se pojavi napravi pravi bum, a hitove koje ređa, otvaraju joj vrata gde god se pojavi.

Tea Tairović (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Tako je atraktivna Tea, sa razlogom ponela novu titulu, najangažovanije pevačice, koja je tokom 2022. godine imala nastupe čak šest puta nedeljno.

Nakon izdavanja albuma “Balkanija” na kojem se nalazi veliki broj hitova, među kojima “Dubai”, “Dva i dva” , “Boy, boy”, Tea je uspela da napuni klubove i koncertne dvorane kako u zemlji, tako i van granice Srbije gde je rado viđen gost.

Karijera koja joj je krenula uzlaznom putanjom, u prethodnoj 2022. godini, na osnovu rasporeda koji je često objavljivala na društvenim mrežama, održala je preko 250 koncerata, a ako se na to dodaju i privatni nastupi, može se reći da je Tea u prethodnoj godini radila šest dana nedeljno.

“Tea Tairović u 2022. godini imala preko 250 nastupa ja ne znam kako ta žena još uvek funkcioniše”, glasio je jedan od tvitova, a onda su usledili komentari.

U istom maniru nastavila je i u 2023. godini da ređa nastupe, a spektakularni koncert koji je najavljen za 17. jun na Tašmajdanu, njeni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju.

– Spremamo perfromans koji do sada niko nije izveo. U velikim sam pripremama, umorna sam, iscrpljenja. Pripremam album, koncert na Tašmajdanu i usput radim. Nadam se da će se to sve na kraju isplatiti. Kad god sam pod velikim pritiskom, bolje sam organizovana. Spremila sam devet pesama. Jedna od njih će biti duet, ali je to jedna od pesama u koju najviše nade polažem. Ostale su sve solo. Biće i bržih i sporijih pesama, kao i numera po kojima sam prepoznatljiva – rekla je nedavno Tea.

Inače, Tea već godinama unazad važi za kraljicu bakšiša, a ranije je o tome govorila:

– To se dešava zato što ja ne jurim novac. Meni je to na trećem mestu. Kada nešto ne jurite, to vam dolazi. Onaj koji juri za parama, njemu stalno izmiču iz ruke.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs