Izrastao je u pravog dasu: Evo kako izgleda sin Biljane Sečivanović koji danas slavi punoletstvo!

od strane | apr 28, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Folkerka Biljana Sečivanović organizovala je gala slavlje povodom proslave punoletstva svog naslednika Mateje u jednom beogradskom restoranu.

Biljana Sečivanović i Aleksandar (Foto: Ringier) • Ringier

Sečivanovićeva se pobrinula o svakom detalju punoletstva njenog mezimca na kome se okupio veliki broj njegovih drugara, ali i njenih prijatelja i kolega.

Sečivanovićeva je zablistala u crno-beloj kombinaciji i sa visokim repom, dok se sa osmehom dočekivala goste ispred sale, prenosi „Telegraf“.

Fotoreporteri su uslikali i njenog supruga Aleksandra, sa kojim je izgradila velelpno imanje u okolini Beograda gde živi sa sinom Matejom kojeg je dobila u prvom braku i sa ćerkom svog sadašnjeg supruga.

Inače, Sečivanovićeva je u Austriji donela na svet sina Mateju. Međutim, rođenje sina nije mogla da proslavi kako je želela, jer joj se desila velika porodična tragedija. Njen sestrić Nikola je preminuo nakon što je izgubio bitku sa teškom bolešću.

– U to vreme se moj sestrić Nikola borio sa opakom bolešću, sestra je morala da operiše kičmu, kao posledicu spavanja na stolici uz pločice, uz krevetiće u bolnici. Ja sam se bavila detetom, duša moja, tad je već bio na „trodonima“, imao je stravične bolove. Kupala sam ga i gledala užasne prizore. U osmom mesecu trudnoće sam morala da se vratim u Austriju jer sam po zakonu morala da budem blizu bolnice u kojoj sam potpisala da ću se poroditi. Znala sam da će biti dečak, a ime Mateja mu je dao Nikola, po svom drugu. U devetom mesecu sam sama krečila stan, pomagao mi je Bojan, moja bivša ljubav – rekla je Sečivanovićeva, te dodala da se ubrzo porodila.

Kako, sa druge strane, izgleda velelepna vila koju poseduje Biljana Sečivanović pogledajte u odvojenom tekstu: „Dete sam sa sela“: Naša folkerka ima vilu na TRI SPRATA, veliko dvorište, a u kući sve pršti od LUKSUZA

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs