„IZNENADIO SAM SE KAD SAM DOBIO POZIV ZA ELITU!“ Osman Karić otkrio detalje razgovora sa produkcijom Zadruge!

od strane | avg 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Osman Karić, otac nekadašnjeg zadrugara Stefana Karića, dobio je ponudu da uđe sa svojom ženom Kristinom u rijaliti „Zadruga 7 – Elita“, a da li je prihvatio i za koju cifru, on je sada objasnio.

Osman Karić i Kristina Ringier/Ivan Radulović • Ivan Radulović / Ringier

On je otkrio da će ako uđe u rijaliti skinuti maske svim učesnicima.

– Dobio sam poziv za rijaliti. Pošto sam već radio kao voditelj radio emisije „Amnezija“ ponadao sam se da me zovu na razgovor u vezi tog radija. Bio sam iznenađen kada su i meni i mojoj suprizi Kristini ponudili ulazak u „Elitu“. Bio sam zatečen, mislio sam da je neka šala u pitanju, iako nije prvi put da me zovu da uđem u rijaliti, što sam ja odbijao iz nekih sebi poznatih razloga – kaže Osman za Informer i objašnjava da li pojedini rijaliti učesnici treba da se tresu zbog istine koju planira da iznese o njima.

Osman Karić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Kada bih ušao bio bih čovek trenutka i komentarisao bih neka trenutna dešavanja, skidao maske igračima u čemu sam mogu slobodno reći doktor – iskren je Karić, koji je još uvek pod utiskom i još uvek vaga da li će da uđe ili ne.

– Kristina i ja razmišljamo i dvoumimo se da li nas dvoje porodično treba da uđemo ili ne. Mi imamo sređen život, a da bi ušli u rijaliti to bi morala da bude pozamašna cifra koju ne bi mogli da odbijemo. Moj sin Stefan kada je čuo za ovu ponudu, a zna kakav sam, sit se nasmejao, ali podržava svaku moju odluku kakva god ona bila – objasnio je Osman.

Kako je Osman Karić izgledao prilikom razgovora sa produkcijom pogledajte u odvojenom tekstu: Kristina i Osman Karić ULAZE U ZADRUGU: Stigli u produkciju da potpišu ugovor! (Foto)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs