IZGOREO STAN u kom Milena Popović ŽIVI SA SINOM kog je dobila sa Oliverom Ivanovićem: „Sve je uništeno!“

od strane | avg 17, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Mikić

, |

Milica Stulović

|

Mileni Popović, državnoj sekretarki u Ministarstvu turizma i omladine, zapalio se stan na Banovom brdu. Za sada nije poznato kako je do požara došlo. U stanu nije bilo nikoga, jer je ona u tom trenutku bila u Novom Sadu.

Milena Popović (Foto: Ringier/Aleksandar Krstović) • Aleksandar Krstović / Ringier

Popovićeva je, inače, sa sinom Bogdanom živela u stanu koji je bio uređen po meri 21. veka. Kutak je bio moderan, pun topline i ljubavi.

U dnevnom boravku Mileninog stana je bila siva garnitura, a u ostatku nekretnine su preovladavali zeleni detalji – jastuci, stolice, kuhinjskim elementima, ukrasi. Milena je često na Instagramu objavljivala svoje i naslednikove slike sa mačkom, njihovim ljubimcem, od kog se nisu odvajali.

Milena Popović (Foto: Instagram/milena_bogdan)

Državna sekretarka se oglasila za Pink.rs i rekla da je i dalje u šoku i da čeka policiju kako bi se utvrdilo šta se zapravo dogodilo.

– Čekam policiju i uviđaj, nemam reči, ovo je katastrofa! Igor i ja smo bili u Novom Sadu, sad sam došla u stan i sve je uništeno! Čekamo policiju pa ćemo da vidimo šta dalje da radimo. Ne znam kako se ovo dogodilo, ne smem da spekulišem – kazala je ona.

Milena Popović (Foto: Instagram/milena_bogdan)

Popovićeva, kao što smo već naveli, u ovom stanu živi sa sinom kojeg je dobila sa Oliverom Ivanovićem, liderom Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“, koji je mučki ubijen 16. januara 2018. u Kosovskoj Mitrovici.

Inače, ona je svojevremeno pričala da vodi bitku za nasledstvo pokojnog nevenčanog supruga, konkretno za stan u Beogradu, koji bi, kako tvrdi, trebalo da pripadne upravo njihovom Bogdanu. Govoreći o nekretnini koju, kako tvrdi, Oliverovi sinovi žele da uzmu malom Bogdanu, Milena je rekla da je reč o stanu u Beogradu.

Milena Popović (Foto: Instagram/milena_bogdan)

– Oliver i ja smo ga kupili 2013. godine i planirano je da ostane Bogdanu. Srednjem sinu je Oliver prepisao svoj stan kad se oženio, a drugoj dvojici sinova prebacio je novac za stan na račun. To znači da su oni stambeno obezbeđeni i sada je upitan stan u Beogradu, koji je po Oliverovoj želji trebalo da pripadne Bogdanu. Oni žele deo tog stana! Pored svega što imaju, a od čega Bogdan nije imao ni dinara svih ovih godina, tu mislim na zakup lokala za koji uzimaju više od 2.000 evra mesečno i ostalih stvari koje su posle Oliverove smrti prisvojili, da ne kažem oteli od mene i Bogdana! Oni žele da bukvalno Bogdan ostane bez krova nad glavom, bez onoga što je otac njemu ostavio! To znaju mnogi drugi ljudi koji o tome mogu da govore. Ja ću se boriti svim raspoloživim sredstvima da do toga ne dođe – rekla je Popovićeva u novembru prošle godine.

Na pitanje da li su Bogdan ili ona, posle ubistva Olivera Ivanovića, dobili bilo kakvu pomoć ili podršku od njegove dece iz prvog braka, te da li je makar njen sin u kontaktu s braćom, Popovićeva je tada rekla:

Milena Popović (Foto: Instagram/milena_bogdan)

– Posle Oliverovog stradanja i moje odluke da pređem u Beograd prekinut je svaki kontakt, ne samo sa mnom, jer ja zaista nisam važna, nego sa Bogdanom. Već skoro pet godina on nije video ni čuo svoju braću, niti strica, tetku… On je odrastao, zreo dečak i njemu niko ne može da zabrani da sa svojom porodicom komunicira, niti bih mu to ja ikad branila. Čak sam u nekoliko navrata i ja pokušala da utičem na to i da uspostavim komunikaciju među njima, međutim, završavalo se na tome da Bogdan pozove, pošalje poruku i na tome ostane. To je najstrašnije u čitavoj priči i najbolnije za Bogdana. Ne postoji opravdanje za takvo ponašanje, jednostavno ne postoji. Ja nisam važna, ali će doći dan kada će trebati Bogdana da pogledaju u oči – izjavila je Milena Popović svojevremeno.

Više detalja o njenom odnosu sa budućom zadrugarkom Milenom Kačavendom pogledajte u odvojenom tekstu: NOVO PRIJATELJSTVO? Kačavenda diže u nebesa Milenu Popović zbog KILAŽE, odgovor sekretarke govori da su u sjajnim odnosima

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs