„IZGLEDAŠ MALO STARIJE OD DEČKA!“ Još uvek zakoniti muž počeo da šalje poruke Tanji Savić zbog veze sa Muhamedom!

od strane | avg 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Folkerka Tanja Savić javnosti je pokazala novog emotivnog partnera, pilota Muhameda Mukija Bešića, a tim povodom se, navodno, oglasio i njen bivši partner, ali i još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević.

Dušan Jovančević i Tanja Savić (Foto: Ringier/Mitar Mitrović) • Mitar Mitrović / Ringier

Kako mediji prenose, Jovančević se, nakon što je video da je Tanja uplovila u novu vezu nakon braka sa njim, javio pevačici rečima provokacije.

Jovančević je Tanji poslao smajli koji namiguje, pa je u tekstu napisao da su ona i pilot lep par.

Tanja Savić i Dušan Jovančević (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Lep ste par, Tanjice! Samo malo izgledaš starije od novog dečka. Neka je sa srećom – poslao je Dušan Savićevoj, prenosi „Republika“ i na kraju poruke ostavio emitikon koji namiguje, zbog čega je jasno da je namerno provocira.

Podsećanja radi, Tanja već duže vreme nije u kontaktu sa Dušanom, a u razgovoru sa medijima je jednom prilikom izjavila:

Tanja Savić i Dušan Jovančević (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Dušan i ja zakonski još nismo skroz razvedeni. Jeste mi pravio probleme oko dece, provocirao i pričao svašta, ali se trudim da nastavim dalje i da to sve bude iza mene. Mislim da mi dobro ide, a po mom osmehu se sada vidi koliko sam srećna. Nema s kim me nisu povezivali, ali istina je da mi je ovo prva normalna i stabilna veza posle haosa s Dušanom. Bila sam solo, nisam htela da dam bilo kome da mi priđe sve dok nisam ponovo na muškarce gledala bez bilo kakvog besa – rekla je nedavno Tanja.

Tanja Savić (Foto: Instagram/tanja_savic_private)

Šta je, sa druge strane, Tanja Savić izjavila o budućoj supruzi svog muža pogledajte u odvojenom tekstu: „MENI JE NJE ŽAO…“ Tanja Savić se oglasila nakon saznanja da se njen muž ŽENI DRUGOM ŽENOM!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs