„IZBACIO JU JE NAGU NA ULICU, a pre toga ju je nakon BATINANJA TERAO NA ODNOSE!“ Isplivale nove zastrašujuće tvrdnje o Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću

od strane | feb 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon potresne ispovesti zadrugarke Ane Ćurčić o paklu koji je prošla u braku sa nekadašnjim robijašem Zvezdanom Slavnićem, njega kuma Milena Kačavenda je otkrila još gnusnije detalje o kojima Ana ćuti.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Živela sam za ovaj trenutak. Ako mi veruješ, još uvek nisam spavala. Bogu hvala da je Ana konačno progovorila. Ja spremam tešku artiljeriju, sve ću izneti u javnost. Ana je morala da spava pored Zvezdana nakon što je on prebije. On je nju tukao satima. To nisu batine da te neko izudara i da te ostavi na miru u dva minuta – počela je izlaganje Milena.

– To su zlostavljanja koja su trajala satima. Pitana sam više puta da li sam prisustvovala. Ja jesam prisustvovala, ali ne batinanju, nego onog momenta kad sam mogla da shvatim da je zlostavljana, ja sam uletala u stan, razbijala vrata. Jednom sam ga gađala kuhinjskim nožem. On ima veliki strah od mene, jer ga se ja nikad nisam plašila.

Milena Kačavenda (Foto: Instagram/milenaacademy)

– Ja sam jedina žena i drugarica koja je uletala u tuče. Kada sam ga gađala velikim kuhinjskim nožem, ja sam se u tom trenutku tukla sa njim u stanu. On je nasrnuo na mene, ali znaš kad žena poludi i u tom trentku dobije onu nenormalnu snagu. Ja sam dohvatila nož i zafrljačila ka njemu – dodala je Kačavenda.

– On kada je video da imam nož u ruci, istrčao je iz sobe i u sekundi zatvorio vrata. Nož se zaboo direktno u vrata u visini njegove glave i tada sam shvatila šta znači ubiti čoveka iz afekta. Da se nije tako brzo snašao, ja bih ga nožem pogodila u glavu. Ne, nikada mi nije pretio da će me prijaviti.

Milena Kačavenda (Foto: Instagram/milenaacademy)

– On to nije smeo da uradi niti zbog mog bivšeg supruga, a niti od mene same jer je znao da ću reći sve ukoliko pokrene prijavu. To nije radio zbog sebe, a ne da zaštiti mene. Ne bih to mogla jasno da deklarišem kao silovanje, zato što fizički nisam bila tu prisutna i nisam to videla – dodala je Anina kuma.

– Znam da je morala nakon batinanja da ima s… odnose mimo svoje volje. Ja sam tebi to sada prvi put rekla. Nije mogla da se brani, jer ukoliko bi odbila s… odnose, on bi je tukao. Obično je tukao pesnicama u stomak, terao je da se skida gola, a čak ju je jednom izbacio golu na ulicu. Ja sam tada došla sa njenom drugaricom po nju i to se dešavalo na Dorćolu.

Milena Kačavenda (Foto: Instagram/milenaacademy)

– U trenutku kada je žena stajala gola na ulici, Zvezdan je samo bacio gaćice na nju i rekao: „evo ti kur… mrtva, obuci se i idi“. Ja sam Moku zvala da dođe i da reaguje, pošto se Zvezdan zaključao u stanu i nije hteo da me pusti unutra, a Moka je na to rekao: „Ja uvek podržavam ljubav i spustio mi slušalicu“ – zaključila je Milena.

(Kurir)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs