„IMAM ŽELJU DA GA DAVIM!“ Milena Kačavenda izgubila nerve, pa napala Moku!

od strane | feb 28, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Iako je dosad koliko-toliko birala reči kada je govorila o nekadašnjem košarkašu Zoranu Slavniću Moki, Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić, je prilikom poslednjeg javnog izlaganja izrazila sav bes koji oseća prema ocu nekadašnjeg robijaša Zvezdana Slavnića.

Milena Kačavenda i Zoran Slavnić Moka (Foto: Screenshot TV Red/TV Happy) • RED TV, TV Happy / screenshot

– Moka je kao loša pevačica sa zrenjaniskog puta! Ja bih njega prebila kad bih ga srela. Uopšte me ne interesuje sad što ovo govorim u medjima. Ne bih ga čak ni pljunula, ja imam želju da ga davim.On je čovek zreo za takve jedne krvničke batine da je nemam teksta! – besno je poručila Milena.

– Želim da gospodinu pod navodnicima kažem sledeće: Prvo ja sam postala populana u medijima, ali mene mediji pozivaju sami. Ja sam neko ko nije rijaliti igrač, ja sam neko ko želi da podrži ženu koja je goidnama zlostavljana. Moka nema patku. Pominje da će mi napuniti usta. Moja usta su prevelika za jednog dedu koji ima bakin mekan kao dekin.

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Red)

– Meni usta mogu da napune samo intimni partneri. A deka Moka to nikada neće biti koji jer ga čeka grobno mesto. Optužujete me da sam lečeni alkoholičar. Milena Kačavenda ne pije alkohol, ali vrlo sam voljna da nazdravim sa vama pre vaše sahrane. Žao mi je što niste ostali tamo gde vam je i mesto, u sportu, a u belu kuću sigurno nećete ući – dodala je Kačavenda.

– Vi branite svog sina, a ja ću se pobrinuti da se on nađe tamog gde mu je i mesto. Srdačan pozdrav za deku bez patke! To mesto gde će se Zvezdan naći je…kako bih vam rekla , ja sam ubeđena da on ima šifru! Znam to jer sam Imala sam fizički obračun sa njim i gađala sam ga nožem!

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Hype)

– Za Acu Bulića koji je moj drug 30 godina mogu da kažem da je jedan veliki gospodin. To je prvi čovek koji kad je čuo šta je Zvezdan priredio Ani došao i pitao me šta treba? Kad sam govorila Ani da pitamo Acu za pomoć ona je govorila ne, ne i ne! Znate zbog čega? Koliko god da je Aca gospodin on bi se brutalno obračunao sa Slavnićem. On je uvek pomagao svoje bivše devojke i bio tu za njih – zaključila je Anina kuma.

(TV Kurir/Puls Srbije)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs