„ILI KUMA KAČAVENDA NIJE NORMALNA ILI ZVEZDAN“ Kristijan Golubović iznenadio izlaganjem

od strane | mar 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditelj Kristijan Golubović progovorio je u poslednjem intervjuu o nekadašnjem robijašu Zvezdanu Slavniću, njegovoj bivšoj nevenčanoj supruzi Ani Ćurčić i njenoj kumi Mileni Kačavendi.

Milena Kačavenda, Kristijan Golubović i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Red/TV Pink) • RED TV, Tv Pink / screenshot

– Kao novopečeni voditelj potrudio sam se da saznam neke stvari da bih mogao da imam informacije u rezervi ako dođe do dijaloga ili diskusije. Znam mnogo gore stvari od ovih koje su poznate javnosti. Ali i ove stvari o kojima slušamo su jako loše. Ako Anina kuma kleveta Zvezdana to je katastrofalno, onda sa njom nešto nije totalno u redu – istakao je Kristijan.

– Ako govori istinu onda je on totalno poremećen. Uzmimo u obzir da je 50: 50 – u oba slučaja nije normalno. Svi imamo neke tajne. Postoje stvari privatne koje mi o njima ne znamo, a koje nisu vezane za njihov odnos nego za njih lično. Zvezdan je bio tuta muta kada je ušao u „Zadrugu“, i neverovatno je da on tako eksalira i pokaže takvo lice.

Kristijan Golubović (Foto: Screenshot TV Hype)

Baci pleh pečenja na osobu koja mu je toliko dugo valjala. Mi u zatvoru kažemo, da smo sa gov… 14 godina zavolećemo ga. Ono se ni keru ne radi što je on uradio. U kriminalnom miljeu Zvezdan Slavnić je bio misterija. Nije imao neku jaku ekipu, nije sa bahatio, nije kumovao sa jakim momcima, nije imao rat svoje ekipe sa nekom drugom – dodao je Golubović.

– Možda je on ubio deset ljudi, i zakopao ih. Možda ima privatno groblje, a mi to ne znamo, ali ja govorim o njegovom javnom ponašanju.

Kristijan Golubović (Foto: Screenshot TV Red)

(TV Kurir/Puls Srbije)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs