HURRICANE OPET NA PESMI EVROVIZIJE, ALI U NOVOM SASTAVU: Zbog kostima PADAJU VILICE, a evo šta im poručuju bivše članice grupe!

od strane | mar 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Lola Stojanović , Vladimir Miljanić

|

Grupa Hurricane ponovo se takmiči na „Pesmi za Evroviziju“, ali u drugom sastavu, dok pevačice pred sobom imaju težak zadatak.

Hurricane Foto: Ringier/Snežana Krstić • Snežana Krstić / Ringier

Mnogi se pitaju da li će nove, mlađe članice grupe Hurricane, Jovana Radić, Miona Srećković i Sara Kourouma, opravdati trag koji su ostavile Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević.

Novi sastav ženske grupe nastupio je večeras sa pesmom „Zumi zimi zami“, koja je brza numera, kao i „Loco loco“ što je bila, kada su nas Sanja, Ksenija i Ivana predstavljale na Evroviziji.

Nastup im je bio veoma energičan, a već nedeljama važe za jednog od favorita.

Kostimi koje su nosile posebno su privukli pažnju publike, pa se o njima uveliko polemiše na društvenim mrežama.

Hurricane Foto: Ringier/Snežana Krstić

– Držite se, biće teško. Može samo da nam bude drago što su one nove članice grupe. Nije nam krivo jer smo pripremljene na taj proces. Učestvovale smo u kreiranju pesama tako da se radujemo – rekle su Ivana, Ksenija i Sanja.

– Ponosne smo na njih i želimo im isti, ako ne i veći uspeh – rekla je Sanja jednom prilikom.

Prvobitni sastav se raspao posle pet godina, u septembru 2022. godine, a razlog tome je bio raskid ugovora. Ipak, navodi su bili nešto drugačiji, odnosno da su odnosi između devojaka duže vreme bili loši, te da su Sanja i Ksenija zapostavljale Ivanu.

Jovana, Sara i Miona su od samog početka isticale da im je čast što su nasledile pevačice kao što su nekadašnje članice, te da imaju njihovu podršku.

Hurricane Foto: Ringier/Snežana Krstić

Gostujući u emisiji „Amig show“, pevale su pesme jedne od drugih, a nove članice su otkrile da bi volela da je njihova pesma, hit starijih koleginica „Do neba“.

Ističu da su bliske, i da su jako brzo našle zajednički jezik, a posle samo nekoliko meseci od upoznavanja, uradile su i zajedničke tetovaže.

Jovana nam dolazi iz Kraljeva, Sara je poreklom iz Gvineje, ali vuče i srpske korene, Miona je iz Niša, što ih već čini dovoljno jedinstvenim, a kako će se plasirati na „Pesmi za Evroviziju“, ostaje nam da vidimo.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs