“Hoću da mi bude svaki dan dobar dan“ Ovako je Anita Mančić pričala o RAZVODU od supruga nakon 22 godine braka

od strane | maj 11, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Glumica Anita Mančić često je u žiži javnosti zbog svojih sjajnih uloga, ali poslednjih nedelja razlog je njen razvod nakon 22 godine braka. Uprkos brojnim problemima zadržala je vedar duh.

Anita Mančić • youtube

Ona je sada prvi put prgovorila o problemima

Ja sam odlučila da budem dobro! Postoje ljudi koji se ušuškaju u svoj problem u poziciju žrtve i nekako ni sami ne znaju kad potonu toliko da već ne mogu sami da kontrolišu sebe. Ja sam jednostavno rešila da hoću da mi bude svaki dan dobar dan jer jednostavno želim. Imam problema, malo te lome, ali nekako ostaneš na nogama – započela je Anita svoju priču.

Verovatno je najteže bilo ostati na nogama nakon saznanja da i posle 10 godina borbe ne može da ima potomstvo.

Anita Mančić

Kad god sam odlazila da čujem rezultate i kad su mi rekli, tu rečenicu pamtim: „Nema niša“, baš tim glasom, ja sam se zahvalila i nastavila dalje. Više ne znam gde sam išla i šta sam morala sve da uradim, tako da sebi sam zadavala mnogo zadataka da bih što manje razmišljala o tome šta se dogodilo – priča proslavljena glumica i nastavlja:

– Moj najgori trenutak je bio kad sam vadila krv, to je bio daj dan D kad sam shvatala da li sam na pravom putu, da li se to dogodilo ili ne. Tu sam živela kod Hrama, konzilijum je bio 10, 20 metara od mog stana. Ja sam unapred imala organizaciju šta ću kad izađem iz konzilijuma. Ako je loša vest, kuda da idem i šta sa radim i za narednih nedelju dana sam sebe opteretila sa milijardu poslova da bih radila, radila, radila i da bih nekako to sklonila u stranu i da bih ušla u nekakav normalan ritam i sa bi sve to bilo normalno… Tako sam ja našla rešenje u svojoj glavi – rekla je Mančićeva za emisiju „Una, due, tre“ na Una TV i otkrila razloge na koji način je situaciju potiskivala u sebi ohrabrivala se, ali i šta poručuje ženama da prevaziđu problem i ne padnu u depresiju.

Anita Mančić

S druge strane, Anita je ispričala kako je opstala decenijama u glumi, ali i kada ju je na kratko napustila.

U životu je imala šansu da stekne svetsku slavu u Francuskoj, međutim nije je iskoristila i vratila se u Srbiju. Kada ne radi, dane provodi na Kosmaju uređivajući šumu, kao i svaka radna žena.

(Telegraf.rs)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs