GDE JE NESTALA Anđela Đuričić? Fanatici primetili NEOBIČNU STVAR!

od strane | avg 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Anđela Đuričić postala je tema rasprave jedne svoje fan grupe na Fejsbuku budući da su članovi iste primetili nešto neobično.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Hype) • Hype TV / screenshot

– Ljudi, gde je nestala Anđela? Šta se dešava sa njom? Poslednje fotografije je objavila pre sedam dana, a onda je nastavila da deli na profilu i posle toga fotografije za koje se vidi da su nastale istog tog dana. Poslednju takvu fotografiju je objavila pre tri-četiri dana i od tada ništa – napisao je jedan obožavalac, a ubrzo su se nadovezali i drugi.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Hype)

– Da, nema je ni na storijima. Objavi samo one reklamne koji su snimljeni ko zna kad ili one na kojima nema nje. Baš se pitam gde li je – napisao je drugi, a ubrzo se javio i treći:

– Da, čak joj se dešava da ceo dan nema nikakvog storija. Baš se pitam gde li je, šta li radi, da li sprema nešto novo ili da se nije, ne daj Bože, povukla zbog nečeg lošeg. Ima li neko njen kontakt?

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Hype)

Anđela Đuričić je, sa druge strane, bila tema emisije „Narod pita“, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Anđela Đuričić VIŠE NIJE GUTALICA I ŠVALERKA, sad je to Ana Ćurčić!“ Uključila se u Narod pita i napravila haos!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs