Evo ODAKLE ZAPRAVO POTIČE priča o RUSU ARISTOKRATI koji je bacio oko na Maju Marinković! Cirkusu nema kraja…

od strane | mar 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kada se Radomir Marinković Taki pohvalio da bogati Rus navodno šalje poklone njegovoj ćerki Maji Marinković mnogi su se zapitali da li je ova priča istinita ili ne.

Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Ipak, kada je Radomir otkrio nove detalje o slučaju ovog aristokrate mnogi su shvatili šta je zapravo posredi.

– Maja je glavni favorit, dominira. Sve te muškarce, Marka Janjuševića Janjuša, Filipa Cara i Bilala Brajlovića ona je stvorila i kada nisu u priči sa njom oni ne postoje. Nema ih na mapi. Sad se Maja baš dobro drži i voleo bih da ostane tako do kraja. Kaže mi Jelena Golubović da je jedan ozbiljan Rus baš zainteresovan za Maju – otkrio je Marinković.

Maja i Radomir Marinković Taki (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Želeo bi da je upozna kada izađe iz rijalitija i ko zna šta će tu biti. Iz aristokratske je porodice, obrazovan, ozbiljan, primetio ju je i baš mu se dopada. Kaže mi Jelena da joj se javio i neki Englez. Ništa me to ne iznenađuje, moja je ćerka lepa devojka, atraktivna, pametna – dodao je Taki.

– Jeleni je obećala da će fakultet da završi, pa što joj se ne bi udvarali takvi momci. Meni je bitno da je ona srećna, a sada je sazrela i zna šta radi. Tamo u rijalitiju ne postoji muškarac koji bi za nju bio idealan partner.

Jelena Golubović (Foto: Ringier/Emil Conkić)

(Svet)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs