Evo kako izgleda “svekrva“ Milice Todorović! Pevačica je javno pohvalila: „Slavica je divna“

od strane | maj 4, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Todorović uživa u vezi sa bivšim manekenom Lazarom Granićem, a evo kako izgleda njena buduća svekrva za koju je pevačica jednom prilikom istakla da je divna.

Milica Todorović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Mlada muzička zvezda Milica Todorović uživa u vezi sa novim partnerom, bivšim manekenom Lazarom Granićem.

Njihova romansa traje već nekoliko meseci, a javnost je za nju saznala tek kada su se pevačica i njen emotivni partner pojavili na proslavi 60. rođendana Žike Jakšića početkom februara.

.

Nedugo zatim Milica je potvrdila da je srećno zaljubljena, a tada je medijima otkrila i da je upoznala buduću svekrvu i svekra.

– Meni se moji nikada nisu mešali u ljubavne odnose, njegovi roditelji su divni. Slavica je divna, evo pozdravljem je – rekla je Milica jednom prilikom i dodala da je pogađaju natpisi da joj je dečko zgodan i lep, jer je on mnogo više od toga.

Lazar Granić sa majkom

Ipak, činjenica je da je Lazar zgodan i lep momak, a sada je jasno i na koga. Maneken je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju sa majkom i već na prvi pogled se primećuje da veoma liče.

Milica i Lazar se u poslednje vreme ne odvajaju jedno od drugog, te se sve češće na gradskim dešavanjima pojavljuju zajedno, što veoma govori o ozbiljnosti njihove veze.

(INFORMER)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs