Dušan Vukadinović SPREMIO DOKAZE protiv Snežane Đurišić: „Neće me tužiti jer zna da će IZGUBITI!“

od strane | feb 22, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Nakon što je pevačica Snežana Đurišić najavila tužbu protiv Dušana Vukadinovića, izbačenog takmičara muzičkog talent šou-programa „Zvezde Granda“, zbog optužbi za pokušaj uzimanja mita, pevač se ponovo oglasio.

Snežana Đurišić i Dušan Vukadinović (Foto: Screenshot TV Pink/Ringier/Snežana Krstić/Origami) • Tv Pink, Ringier, Snežana Krstić, Origami / screenshot

– Ne plašim se nikoga, pa ni te tužbe, plašim se samo Boga, ali mislim da me neće tužiti jer će izgubiti. Dokaze imamo i ja i moja majka. Neka tuži. Ćeraćemo se. Trebam li ja da ćutim ako me neko reketira? Majka mi je rekla šta se desilo kada smo došli u Crnu Goru da sam saznao tamo napravio bih haos – počeo je izlaganje Dušan.

Dušan Vukadinović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ovo je sukob Snežane i mene, ja nju treba da tužim. Niko me nije zvao iz produkcije jer znaju da sam u pravu. Snežana i Saša Popović su me jako razočarali. Popovića sam gledao kao oca, a sigurno je bio u dilu sa Snežanom i znao je šta mi se sprema. Moja majka i ja smo videli šta se tamo dešava, možda se posle ovoga neko neće prijaviti, mada i da se prijavi meni je svejedno – dodao je Vukadinović.

Dušan Vukadinović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Od pevanja neću da dignem ruke, ja sam poptuno čist i neću odustati jer odlično pevam – zaključio je pevač.

(Alo)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs