„Dostavi NALAZ DA SI BAKTERIOLOŠKI ISPRAVNA!“ Aleksandra Subotić odgovorila Blondi!

od strane | feb 28, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je rijaliti zvezda Suzana Perović Blondi obelodanila kako je protekao njen slučajni susret sa biznismenom Petrom Raspopovićem Pecom, za kog tvrdi da je više puta prespavao u njenom krevetu, i njegovom suprugom Aleksandrom Subotić, nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa „Parovi“ joj je odgovorila.

Aleksandra Subotić i Suzana Perović Blondi (Foto: Instagram/sandrasuboticss/Screenshot TV Red) • RED TV, Instagram, sandrasuboticss / screenshot

– Zvanično su počele kvalifikacije za novu sezonu letovanja 2023. godine. Ukoliko želite besplatno letovanje u Budvi, jedan par patika, 50 evra i povratnu kartu, i niskobudžetno letovanje – pošto ste i same takve možete slati prijave u inboks – poručila je Aleksandra na društvenim mrežama, aludirajući na crnogorsko primorje odakle je je Suzana.

– Ja sam izabrala ovu od prošle godine pa mogu da biram, ne morate preko novina potrebno je samo da dostavite nalaz da ste bakteriološki ispravne – s prošlom smo prošli na sreću.

Aleksandra Subotić (Foto: Ringier/Dušan Milenković)

Perovićeva je, podsetimo, osim opisa avanture sa Raspopovićem, ispričala i kako je nedavno srela Subotićevu i Pecu, te da je on prebledeo, dok je jutjuberka samo okrenula glavu od nje.

Aleksandra Subotić (Foto: Screenshot TV Pink)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs