„DOKLE ĆEŠ VIŠE DA PROZIVAŠ ŠA?!“ Vladimir Tomović počeo da se pravda: „Nije mi on bio ni na kraj pameti!“

od strane | avg 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugar Vladimir Tomović neumorno proziva nekadašnje zadrugare koji zarađuju putem TikToka, a kako na ovaj način finansije ubira i reper Nenad Aleksić Ša, Crnogorcu je postavljeno pitanje da li ponovo proziva svog ljutog suparnika.

Nenad Aleksić Ša i Vladimir Tomović (Foto: Ringier/Teodora Borozan/Vesna Lalić) • Teodora Borozan, Vesna Lalić / Ringier

– On mi nije bio ni na kraj pameti. Veliki pozdrav za Ša, jednu veliku legendu, stvarno je legenda, upoznao sam čoveka, sedam meseci smo živeli zajedno. Nema greške, ljudina. Znam da zadrugari mečuju i da to giftovanje njima donese novac i ja ne mogu da verujem – istakao je Vladimir za Telegraf.

Vladimir Tomović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nisam na Ša mislio, možda je to vama zanimljivo zbog tih naših relacija, ali stvarno na njega nisam mislio. Što se Ivane Aleksić tiče, rekao sam ti i prošle godine, a ponoviću i ove, da o svom privatnom životu ne želim da govorim. To što vi slikate ili ne slikate, što uhvatite, to je vaša stvar ali od mene nećete čuti ništa – dodao je Tomović.

Vladimir Tomović (Foto: Instagram/vladelije)

– O njoj mislim sve najbolje, žena za poželeti. Jednu ružnu reč za tu ženu nemam da kažem i to je to. Nisam se dugo video sa Ivanom, o njoj mislim sve najbolje, jednu ružnu reč za tu ženu nemam da kažem i to je to – zaključio je nekadašnji zadrugar.

Vladimir Tomović (Foto: Screenshot TV Pink)

Šta je, sa druge strane, Vladimir Tomović izjavio o zaradi putem TikToka pogledajte u odvojenom tekstu: „RADIĆU ZA DNEVNICU OD 30 EVRA!“ Vladimir Tomović prelomio: „NISAM PROMOVISAO PRAVE VREDNOSTI!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs