DO FILIPA CARA STIGLE NOVE INFORMACIJE O DALILI I DEJANU: Nije mu bilo pravo zbog onoga što je čuo, pa se javno obratio BIVŠOJ DEVOJCI!

od strane | mar 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dalila Dragojević prevarila je prošle sezone u rijalitiju Zadruga svog supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, a nedavno je između njih konačno usledio i dugonajavljivani razvod braka.

Filip Car, Dejan Dragojević i Dalila (Foto: Ringier/Screenshot Zadruga Official) • Screenshot, Zadruga Official / Ringier

Muđutim, iako Dalila i Dejan više nisu muž i žena, njihov odnos ne prestaje da intrigira javnost, pa je tako Dragojevićka nedavno na TikToku izjavila da bi se vratila u brak sa Dejanom kao i to da ga je od svih bivših najviše volela.

Upravo ova informacija stigla je do Filipa Cara, sa kojim je Dalila bila u turbulentnoj vezi, a njegova reakcija pokazala je da je vrlo iznenađen njenom izjavom, pa je usledio oštar komentar.

– Kako komentarišeš to što je Dalila izjavila da se kaje što je bila sa tobom i da bi se najradije vratila Dejanu? – glasilo je pitanje.

– I sam sam rekao da smo načini veliku grešku. Bilo je svega i svačega. Da li bi se ona vratila Dejanu ili bila sa nekim trećim, to je nešto treće. Imali smo mnogo loše postupke, kako da se ne kaje? – upitao je Car.

– Ona je svojevremeno veličala tebe – rekao je Darko.

– Znam ja gde bi se ona naradije vratila, ali neka bude da sam saglasan sa njom. Pet godina je bila u idealnom braku, verovatno je to njena sigurna luka. Ništa što ona priča nije validno. Žao mi je jer je provlačim kroz loš kontekst, nije mi drago ukoliko isto načini. Bila je to ljubav, kakva god da je. Ne bih s njom kafu popio, a kamoli bio sa njom.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs