DNEVNI HOROSKOP ZA 4. MART 2023.

od strane | mar 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ovan

Posao: Sve što treba da uradite ovog prvog dana vikenda je da se posvetite rekreaciji i opuštanju. Potrebno vam je da višak energije izbacite kroz fizičku aktivnost.

Ljubav: Podrazumeva se da u rekreativne aktivnosti i opuštena dešavanja uključite i dragu osobu. Možda isplanirate kraći izlet.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Bik

Posao: Jedan miran i opušten dan je pred Bikovima. Uživajte u svemu onom što vas čini zadovoljnim.

Ljubav: Dan bi mogla da vam ulepša draga osoba nekim iznenadnim znakom pažnje. Uzvratite.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Blizanci bi danas trebali da se odmaraju, rasterete svoj mozak malo i posvetite se nekoj rekreaciji. Organizujte neki izlet, boravak u prirodi, prijaće vam.

Ljubav: Prilika za flert i neobavezno ćaskanje sa osobom koja vam već neko vreme šalje pozitivne vibracije trebalo bi da nagovesti promene u vašem emotivnom životu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Neke bitne poslovne obaveze mogli biste danas uspešno da završite. Ostavite dovoljno vremena i za uživanje u odmoru.

Ljubav: Budite vi pokretač pozitivnih dešavanja, preuzmite inicijativu da ulepšate jedno drugom dan i slobodne trenutke.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Imate dosta dobrih poslovnih ideja, koje treba detaljno razraditi. Posvetite se analizama i što pre delajte.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje sa prijateljima, prijaće vam širi krug ljudi i opuštena atmosfera.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Opušten i miran dan je pred većinom Devica. Iskoristite ga na pravi način za punjenje baterija za naredni poslovni period.

Ljubav: Svu energiju bi trebalo usmeriti na ljubav, planove za budućnost i podizanje kvaliteta postojećih partnerskih odnosa na viši nivo.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Pred Vagama bi mogle da se ispreče neke neodložne poslovne obaveze ove subote, što vas svakako neće baš oduševiti.

Ljubav: Priliku za flert i opuštene priče možete očekivati ukoliko izađete negde sa društvom u provod.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Škorpija

Posao: Na sve moguće načine pokušajte da se što bolje organizujete. a ukoliko se dogodi manji zastoj nemojte nikako odustajati jer povoljnije okolnosti tek nailaze.

Ljubav: Mnogo toga pozitivnog danas možete pružiti i na polju ljubavnih odnosa. Možda bi bilo dobro da se ipak fokusirate na jednu, ali posebno vrednu stvar za dragu osobu.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Strelac

Posao: Bilo bi dobro da ovaj dan iskoristite za predah i opuštanje uz neku sportsku aktivnost, jer vas od naredne sedmice očekuje dosta posla i pojačana aktivnost.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni mogli biste ovih dana da upoznate novu interesantnu osobu sa kojom može doći i do ozbiljne priče. Budite društveni, izlazite, osmatrajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Možete danas konkretizovati neke dogovore, ali i uneti zanimljive i pozitivne promene u radnu svakodnevicu. Imate dovoljno motiva i elana.

Ljubav: Odnos sa voljenom osobom je korektan, samo je pitanje da li ćete uspevati da se uklopite što se zajedničkog vremena tiče, jer ste oboje dosta okupirani drugim stvarima.

Zdravlje: Moguće hronične reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Vrlo dobar dan za profesionalnu preduzimljivost i preuzimanje inicijative u sferi posla je pred vama. Moguće je i postizanje novog poslovnog dogovora.

Ljubav: Usmerite ljubavna dešavanja u onom pravcu u kojem vi želite sada je pravi trenutak.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Ribe

Posao: Većina Riba mi mogla da se pozabavi sumiranjem rezultata i novim poslovnim planovima. Ne žurite, detaljno sve proanalizirajte.

Ljubav: Nema razloga da potežete neke nebitne teme i razgovore koji bi mogli dodatno da zakomplikuju vaš partnerski odnos.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

astroputnik.com

Opširnije

Izvor: Zenskikutak.rs