„DIJAGNOSTIKA JE POTREBNA!“ Karamujić se oglasio nakon što je Marija odlučila da vodi Miljanu kod njega

od strane | mar 26, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Zadrugarka Marija Kulić ne može da dođe sebi od šoka zbog ponašanja svoje ćerke Miljane Kulić, te je donela odluku da pronađe spas kod čuvenog Mehmedlije Karamujića.

Marija i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Godinama mi nije dobro zbog Miljaninog katastrofalnog ponašanja. Posle ove sezone planiram da je vodim kod Karamujića. Moram da se raspitam šta je sa njom. Kad nije sa Zolom (prim.aut. Lazarom Čolićem), kao zombi je i deferuje. Kad je sa njim plače u apartmanu, danas i juče – izjadala se Marija.

– Ne želi da mi kaže šta joj je, ali vidim da joj nije dobro. Ona je upala u izolaciju kad su se spremali da imaju s…, a ne znam zašto kad tad nisu bili zajedno. Ne znam kakio je on kao muškarac prešao preko Nenada (prim.aut. Macanovića Bebice). Ona je došla u apartman dva sata posle njihovog s… i otišla da se okupa iako se jutros kupala, brije se, kupa se, sprema se i maže mleko za telo i kaže da se sprema, a ja znam za šta.

Marija Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Da li je to normalno? Nijedan normalan čovek se ne bi tako ponašao. Kaže nije se dugo mazala, kaže brijala se onako, a kupala se tog jutra. Svo troje znači nisu normalni. Zgrožena sam. Dala sam sve od sebe uzalud. Moram da kažem da ne znam da li mi je gore da gledam od kuće i ne mogu ništa da kažem, ilid a sam ovde a niko me ne čuje – zapitala se Kulićka.

– Ona sve radi sebi na štetu. Ne kažem da ga ne voli, ali radi nenormalne stvari i nejasno mi je zašto su i dan danas zajedno. Smatram da Zola kupuje mir sa njom jer je video da sa drugom devojkom ne može da bude u odnosu pored nje. Ja se plašim šta je sa njom. Od njenih rijalitija nama je došla bolest.

Marija Kulić i Marko Đedović (Foto: Screenshot TV Pink)

Ovim povodom oglasio se i gorepomenuti Karamujić.

Ona prvo mora da ode kod lekara da se uspostavi da li je to psihički problem ili crna magija. Mora da dođe jedan dan, osim srede i petka, i tad ću moći da vidim da li mogu da joj pomognem, ali dijagnostika je potrebna pre svega toga – poručio je on.

(Pink.rs)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs