„DEJAN IZMENJENIM GLASOM PRIČA SA DALILOM NA TIKTOKU!“ Dragojevićka se ponovo dala u suze u lajvu zbog skrivene osobe! (Video)

od strane | avg 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dojučerašnja voditeljka Dalila Dragojević nakon što je dala otkaz na jednoj televiziji, karijeru je u međuvremenu nastavila na TikToku.

Dalila Dragojević (Foto: Screenshot TikTok) • TikTok / screenshot

Naime, Dragojevićka je u lajvu pričala sa anonimnim korisnikom koji joj je postavljao vrlo emotivna pitanja, s obzirom na to da je primetio da je tužna i ne baš naročito raspoložena.

– Dalila ti si nešto tužna, vidi ti se u očima, imaš lažan osmeh, pogledaj me u oči. Neki problem imaš, ne znam koji. Ne znam zašto ljudi zaplaču kad uđu sa mnom u priču. Da li je Dalila srećna? – pitao je Dragojevićku anonimni korisnik, a ona je kratko odgovorila:

Dalila Dragojević (Foto: Screenshot TikTok)

– Delimično – rekla je Dragojevićka.

– Vidi se da ima tuge u očima, tebi fali stari život? – konastatovao je anonimni korisnik, ali u isto vreme i postavio pitanje Dragojevićki, a ona je sve vreme ćutala i vrtela se na stolici, te mnogi smatraju da je na ovaj način potvrdila njegove reči, a onda je on nastavio:

– Da fali joj. Znate šta njoj fali, gde ti živiš Dalila, što plačeš? Shvatila je da je puno zgrešila. Njoj fali neko da je čuva, da je pazi, poštuje i voli, Dalili je potrebna pažnja – kazao je anonimni korisnik.

– Da – potvrdila je Dalila, a onda su se ispod snimak pojavili razni komentari u kojima mnogi misle da Dalili zapravo fali njen bivši suprug Dejan Dragojević od kojeg se razvela nakon rijalitija „Zadruge 5“ u kojoj ga je javno prevarila sa Filipom Carem. S druge strane neki su mislili da se iza anonimnog korisinka zapravo krio upravo Dejan.

Dalila Dragojević (Foto: Screenshot TV Red)

„Ovo kao da Dejan priča sa njom sa izmenjenim glasom. Njegov način pričanja“, „Kasno je shvatila“, „Brat Deki joj fali“, „Niko je neće voleti kao Dejan“, nizali su se komentari ispod videa.

Dalila Dragojević je, sa druge strane, nedavno dala otkaz, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „MISLILA JE DA SE TA ODLUKA NE ODNOSI NA NJU!“ Ispričao nove detalje otkaza Dalile Dragojević: „GLEDALA JE DRUGE KAO NIŽU KLASU!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs