„Dečko Ane Korać nema para!“ Raskrinkala starletu: „Ne može da radi šta hoće kao druge…“

od strane | apr 23, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Starleta Ana Korać našla se na meti izlaganja koleginice Mace Diskrecije.

Ana Korać (Foto: Ringier/Vladimir Šporčić) • Vladimir Sporčić / Ringier

– Ovaj njen nema mnogo para sad. Jedva ju je negde odveo na more. Ne može ona da radi šta hoće kao Aleksandra Subotić. Subotićka se non-stop snima na Instagramu, stavlja objave na kojima je u kupaćem kostimu, stalno je kod frizera, vodi računa o sebi… – ispričala je Maca u emisiji „Macina klinika“.

– Opasna je Subotićka. Najnamazanija je od svih starleta. Odmah posle mene – zaključila je u svom maniru Diskrecija.

Podsetimo, starleta Maca Diskrecija je proglasila svoju koleginicu Aleksandru Subotić za najpametniju starletu.

– Najpametnija starleta je Aleksandra Subotić jer je sebe najbolje unovčila. Iskoristila je Pecu, uzela mu sve pare, a na kraju se i udala za njega. Napravila je top priču. Peca će svakako da umre za par godina, a njoj će ostati sve pare. Videla sam da renoviraju sprat, a i bazen imaju – ispričala je Maca u emisiji „Macina klinika“.

Maca Diskrecija (Foto: Ringier/Dušan Milenković)

– Kupiće joj Mercedes. Opasna je Aleksandra. Nije ona za džaba njemu oprostila prevaru. Kada muškarcu koji ima love i stariji je oprostiš prevaru, onda imaš moćan motiv i cilj za to. I ja bih oprostila prevaru muškarcu koji je mnogo bogat. Onda bih mu uzela sve pare, ostavila ga i našla mlađeg – dodala je u svom maniru Diskrecija, aludirajući na javnu prevaru koju je Raspopović počinio sa starletom Majom Marinković.

Šta je, sa druge strane, Maca Diskrecija ispričala o zadrugaru Anđelu Rankoviću pogledajte u odvojenom tekstu: „Uzela je sve pare Peci i iskoristila ga!“ Udarila na Aleksandru Subotić: „Ostaće joj renoviran sprat i bazen!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs