„Deca su mnogo pre mene znala šta je gospođica Galić radila!“ Haris Džinović ponovo udario na Melinu

od strane | maj 10, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevač Haris Džinović je prilikom davanja poslednjeg intervjua progovorio o ćerki Đini i sinu Kanu, ističući da su njih dvoje mnogo pre njega znali šta se dešava sa njegovom bivšom suprugom Melinom Džinović.

Haris i Melina Džinović (Foto: Ringier/Rajko Ristić) • Rajko Ristić / Ringier

– Oni su to znali mnogo pre mene. Dok je Melina bila u braku sa mnom, ja sam celog života bio otac, domaćin, drug, prijatelj i od mene je dosta, a da ne pričam o tome da sam bio darežljiv i preširoke ruke. Gospođica Galić, a ne Džinović, je jednom rekla: „Da ja zarađujem i da imam para kao on, ja ne bih davala svima!“, a to znači ni meni, ni jednom niti drugom detetu – istakao je Haris u emisiji „In3gantno“.

– Po njenim merilima ja sam davao previše. Ja sam jedini frajer, a to u Sarajevu znači papak, koji je sve dozvoljavao bez limita, a tako ne ide. Ja ne dajem sad savete bilo kome jer ja ne radim u savetodavnoj ustanovi. Ovo su samo moja iskustva. Ja samo kažem da je loše sve što je preterano – dodao je Džinović.

– Ako ker pojede kilogram šećera, dobiće šećernu bolest i riknuće. On neće stati dok ga vlasnik ne zaustavi. Previše davanja je kontraproduktivno. Kod mene ništa nije tajna, pa ni to kako sa decom pričam o ovome. Njeno je pravo da se ne oglašava. Deca su informisana daleko pre mene o svemu – istakao je pevač.

– Ja sam dosta kasnije saznao jer prevareni muž uvek poslednji sazna. Deca su znala jer su ona u gradu, kreću se. Ja nisam u gradu i ne krećem se. Ja budem na teniskom terenu, sedim sa prijateljima i vratim se kući. To je to i ništa drugo – zaključio je Haris.

Haris Džinović (Foto: Ringier/TV Blic)

Haris Džinović je, sa druge strane, bio predmet izlaganja pevačice Dare Bubamare, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Slikaju se, pokazuju avione, kamione, a onda izađu u javnost i priznaju istinu!“ Dara Bubamara „pecnula“ Draganu i Harisa

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs