„DEBELA ALKOHOLIČARKA!“ Ana Nikolić ISKEŠIRALA KLINIKU 50.000 evra, donela odluku da se REGENERIŠE!

od strane | feb 16, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Poznata pevačica Ana Nikolić kaže da je komentari hejtera da je alkoholičarka koja voli da koristi narkotike i te kako pogađaju.

Ana Nikolić • screenshot

Nikolićeva će, kao što se već pisalo, uskoro posetiti jednu poznatu kliniku u Austriji kako bi se potpuno detoksirala, za šta je navodno iskreširala tričavih 50.000 evra. Na ovaj korak, odlučila se kako bi u što boljem izdanju otpevala koncert koji je zakazala u prestoničkoj Areni.

Nikolićeva inače neretko vodi ratove sa „hejterima“ i neistomišljenicima, koji je često prozivaju upravo zbog raskalašnog života, prekomerne upotrebe alkohola, pa čak i narkotika. Međutim, kako Ana ističe, ne dozoljava da je iko naziva narkomankom.

Ne dozvoljavam da me iko zlostavlja! U stanju sam da se svađam po tri sata sa hejterima. Svesna sam da je to besmisleno, jer i ne znam ko je zapravo osoba iza profila na društvenoj mreži, ali ne mogu da pustim da me neko vređa i naziva narkomankom – ispričala je pevačica, pa dodala:

Dobijem ospice kada neko pomene drogu! Uglavnom mi pišu: „Ti si alkoholičarka“, „debela si“, „mršava si“… Kada neko pretera, blokiram ga – rekla je Ana u svom stilu.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs