„ČIM ZVEZDAN RASKINE SA ANĐELOM, JA NASTAVLJAM“ Maja Marinković surovo iskrena: „Imali smo flert, a njoj to sada jako smeta“!

od strane | mar 28, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Starleta Maja Marinković odgovarala je na provokativna pitanja u emisiji „Amidži šou“, a sva su se ticala njenih bivših, ali i potencijalno budućih izbora.

Maja Marinković YouTube/AmiG Show • screenshot

Zvekija gotivim jako, baš ga gotivim. Fizički, kao nekoh ko važi za mangupa i nekog ko ima stav muškarca, da. Ali, trenutno ga ne gledam na taj ljubavni način, više volim da se šalim sa njim, da se družim. Imali smo blago flertovanje dok je bio u prekidu s Anđelom, a sada je jako ljubomorna, jako joj smeta. Dokle god budu zajedno, ja neću ništa raditi, ali kada raskinu, naravno da ću nastaviti druženje – najavila je Maja.

Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink)

Voditelj joj je pročitao još jedno pitanje:

Da možeš sada da biraš između Cara, Bilala i Janjuša, koga bi izabrala? – pitao je Amidžić, a Aleks Nikolić se odmah ubacila: „Ja mislim da je Janjuš nju najviše voleo“.

Janjuš YouTube/Zadruga Official

Njenu priču potvrdila je i Maja.

– Mislim da me možda voli i dan-danas. To jeste bila najveća ljubav, neke stvari su se odigrale kako su se odigrale. Ne postoji šansa da bih mogla da oprostim neke stvari koje su urađene, pa tako i on, s moje strane. Ali, kada bih birala osobu s kojom bih se družila i provodila vreme, to bi bio Janjuš – zaključila je Maja.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs