Čestitamo! Muhamed VERIO Tanju Savić na ROMANTIČNOJ VEČERI UZ SVEĆE NA OBALI MORA!

od strane | avg 26, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Pevačica Tanja Savić sinoć je na društvenim mrežama otkrila ko je njen novi emotivni partner, a sada je pokazala i koliko uživa pored njega.

Muhamed Muki Bešić i Tanja Savić (Foto: Instagram/tanja_savic_private) • tanja_savic_private / Instagram

Savićeva uživa pored zgodnog pilota Muhameda Mukija Bešića, koji je iz Bosne i Hercegovine, a ono što joj je priredio bi svaka žena poželela.

Naime, Muhamed je odlučio da iznenadi pevačicu jednom romantičnom večerom kraj obale mora, a prizor uz koji je par uživao tokom večeri je nestvarno lep.

Muhamed Muki Bešić i Tanja Savić (Foto: Instagram/tanja_savic_private)

Tanja i Bešić trenutno borave u Egiptu, gde su odlučili da izdvoje nekoliko dana samo za sebe i maksimalno se posvete jedno drugom.

Tanja i Muki večerali su na samoj obali mora, što su i zabeležili i podelili sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Tanja Savić (Foto: Instagram/tanja_savic_private)

Kako prenose mediji, par se u tajnosti verio upravo na ovoj romantičnoj večeri. Ona je odmah rekla „da“ mladom pilotu, iako se i dalje nije zvanično razvela od bivšeg supruga Dušana Jovančevića.

– Tanja već nekoliko dana uživa na odmoru u Egiptu. Tamo je otišla sa dečkom i decom nakon naporne letnje sezone. Ona i Muhamed su u vezi od početka godine. Bilo je tu i raskida, jer su se i njegovi i njeni roditelji protivili vezi zbog razlike u godinama i zbog toga što su druge veroispovesti. To posebno smeta Tanjinoj majci Živani, koja za njega ne želi ni da čuje. Nju to više ne brine, jer je sigurna u svoju ljubav, a posebno joj je drago što su ga njena deca prihvatila. Svi se odlično slažu – priča izvor za Kurir, pa otkriva detalje romantične veridbe u restoranu luksuznog rizorta:

Tanja Savić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Muhamed je odlučio da jedne večeri iznenadi pevačicu i da je zaprosi baš tu u Egiptu. Prsten je kupio pred sam polazak iz Beograda i sakrio ga u kofer među svoje stvari. Zaprosio ju je na romantičnoj večeri. Tanja se oduševila i odmah je rekla da pristaje. Problem je samo što je ona još uvek zvanično udata za Dušana, koji joj neće tako lako dati razvod. To je sigurno. Kad to bude rešila, odmah će se udati za Muhameda, u to nema sumnje. Fotografija koju je objavila na Instagramu nastala je baš to veče nakon prosidbe. Ako malo bolje pogledate, videćete dijamantski prsten na njenoj ruci. Bila je sva u belom, baš je sijala. U dogovoru sa njim, rešila je da konačno prizna da su u vezi i da se ne kriju, jer će uskoro i zvanično postati muž i žena – završio je izvor.

Podsećanja radi, Muhamed dugo živi i radi u Americi, a po svemu sudeći, ne smeta mu što je Savićeva još uvek zvanično u braku sa suprugom Dušanom Jovančevićem, sa kojim ima dva sina.

Muhamed Bešić Muki (Foto: Instagram/thelifeofmuki)

Šta je, sa druge strane, Tanja Savić ispričala o vezi sa Muhamedom Bešićem Mukijem pogledajte u odvojenom tekstu: Tanja Savić se OGLASILA nakon što je objavila prvu fotografiju sa novim dečkom PILOTOM

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs