BORJANOVA ŽENA ZA 4 DANA PUKLA 48.000 EVRA! U predsedničkom apartmanu je imala SVE, ali je ovo DOPLATILA

od strane | mar 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Snežana Borjan je otputovala u Crnu Goru, gde je iznajmila papreno skup predsednički apartman, u kom mahom borave stranci. Ona je svako jutro trenirala, jela suši, pila ceđene sokove i išla u spa.

Snežana Borjan • Instagram

Supruga Milana Borjana, golmana Crvene zvezde, pukla je 48.000 evra za četiri noći u jednom hotelu u Crnoj Gori. Ona je odsela je u predsedničkom apartmanu u Portonovom, u kom noćenje košta neverovatnih 12.000 evra.

– S obzirom na to da je veliki hedonista i da dinara ne štedi na sebe, iznajmila je apartman sa pogledom na more od čak 300 kvadrata. Ona je jedna od retkih Srpkinja koje su boravile u tom apartmanu, jer je mahom rezervisan za ljude iz inostranstva zbog paprenih cena – započinje priču izvor blizak porodici Borjan za Informer.

Imala je čitavu armiju ljudi koji su joj bili na usluzi, od kuvara do batlera, ona ni od koga ništa nije tražila.

– Snežana je uglavnom bila van apartmana, jer je imala sastanke. Dan joj je započinjao kafom i voćem, a za ručak je jela suši i pila ceđene sokove. Uopšte se nije bahatila, kao što to čine mnogi kada dođu u predsednički apartman. Svaki dan je trenirala, a po kompleksu je šetala u helankama, dukserici i bez grama šminke – priča izvor.

Iako je dala čitavo malo bogatstvo za četiri dana u hotelu, ona je dodatno svaki dan plaćala masaže.

– Snežana je imala toliko sastanaka da su je leđa bolela od sedenja, pa je svako veče išla da je masiraju. Davala je čak 100 evra po masaži. Ali nije se pokajala, jer je nakon masaža bila kao nova.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs