Biznismen OSTAVIO Ivu Grgurić zbog POSLA KOJIM SE BAVI U DUBAIJU: Izletela iz stana u suzama!

od strane | mar 8, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Mikić

|

Starletu Ivu Grgurić je, zbog čestih poslovnih odlazaka u Dubai, navodno ostavio biznismen Nemanja Petošević, sa kojim je nekadašnja zadrugarka bila devet meseci u vezi.

Nemanja Petošević i Iva Grgurić (Foto: Instagram/iva_gruguric_official) • iva_grguric_official / Instagram

– Iako je delovalo da imaju vezu kao iz bajke, istina je ipak drugačija. Iva i Nemanja su se u poslednje vreme svađali jer su često bili razdvojeni. Ona je stalno na relaciji Beograd-Dubai, jer razvija biznis sa ružama izlivenim od zlata. Njemu je smetalo što se više čuju telefonom nego što se viđaju, pa joj je poručio da tako više ne može – otkrio je izvor blizak Grgurićevoj.

– Jedan dan je došao i rekao: „Ili nas dvoje ili tvoj posao“. Nije mogla da veruje šta joj govori. U prvi mah je pobesnela, a onda se rastužila. Nije želela da raskida s njim, jer joj je on najveća ljubav u životu. Nikada nikog nije volela kao njega, pa joj je i sama pomisao na rastanak teško pala.

Iva Grgurić (Foto: Screenshot TV Red)

– Ali, sa druge strane, nije želela da pristane na njegove uslove, jer je znala da ako to uradi, ceo život će joj postavljati ultimatume. Zato mu je poručila da ne želi da ostavi posao, jer želi da zarađuje, a ne da živi na tuđoj grbači. On joj je tada kao iz topa odgovorio da više nisu zajedno! – dodao je izvor.

– Istog trenutka se spakovala i u suzama napustila stan. Od tada se nisu čuli.

Iva Grgurić MAC crveni tepih (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

(Informer)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs