Bivši zadrugar IZNEO BIZARNE detalje odnosa Ivana Marinkovića i malog NASLEDNIKA: „Prisniji je sa kučetom!“

od strane | avg 16, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Bivši rijaliti učesnik, Ivan Marinković i njegovo očinstvo na malim Željkom Kulićem je i dalje u centru pažnje mnogih.

Željko Kulić i Ivan Marinković Screenshot/Tv Pink • Tv Pink / screenshot

Kako se ponaša kao otac skrenuo je pažnju i njegov bivši cimer Miljan Vračević, kada je gostovao u emisiji „Narod pita“.

Ivan Marinković

– Nisam ja nikakav veći roditelj nego ostali, ali on u sebi nema to. Ima preveliku dozu egoizma, nema osećaj, to je jednostavno tako. I tamo sam govorio da ima prisniji odnos sa kučetom nego sa decom. Ne može da se desi preobražaj, ne znam kakvo preobraženje njemu treba da se desi da bude blagonaklon prema tom dečaku jer on četiri godine nije. Nema to čovek u sebi – rekao je Miljan.

– On je u Zadruzi govorio da se boji da bi oni napolju mogli da traže od njega previše. Miljana kaže da njoj nije trebao novac za tu žurku, nego joj je bilo da je on kao otac pita je l’ treba nešto – rekao je voditelj.

– Ona ne zna da raspolaže nvocem, ne zna koliko šta vredi. S njom ne može on tako lako jer je promenjiva, ali on ima Mariju i sa njom može napraviti idealan odnos oko deteta. Njega je negde sigurno sramota što ima dete sa Miljanom. On je znao kako se deca prave, bio je svestan čovek- rekao je Miljan.

Miljan Vračević (Foto: Screenshot Clip.rs)

– Da li će se njegov odnos sa Marijom i Miljanom odraziti na Željka? – pitao je voditelj.

– Pa hoće, hoće. Oni konstantno idu ka svemu osim ka cilju. Mali je prepametan, oni su oboje inteligentni koliko god da su avetni – rekao je Miljan.

Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Iz prvobitnih priča smo čuli da Željko jedva čeka da vidi i čuje Ivana, a sad Miljana govori da ne želi da viđa oca, a onda dođe Bebica i kaže da Željka kao i svako dete kad se nečim igra ne interesuje ništa drugo i da su one izmanipulisale detetom na tom snimku jer su ga snimile kad se igra – rekao je voditelj.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs