Beograđanin kog mnogi znaju progovorio o DRUŽENJU sa Anđelom Đuričić: „Izviniće mi se kad izađe…“

od strane | feb 9, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Anđela Đuričić, koja se pred milionskim auditorijumom u prethodnoj sezoni Zadruge predstavila kao smerna i patrijahalna devojka, pogazila je sve svoje stavove kada je ušla u vezu sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Na taj način je srušila kredibilitet koji je gradila i tako postala meta mnogim zadrugarima, koji tvrde da ona nije ni malo smerna i naivna.

Mediji su stupili u kontakt sa Pavlom, kako bismo otkrili pozadinu odnosa.

Proteklih dana dosta se u rijalitiju spekuliše o automobilu sa američkim tablicama, koji je Anđela vozila celo prošlo leto, koji joj je po njenim tvrdnjama pozajmio bivši zadrugar Pavle Jovanović. Filip Car je insinuirao da su njih dvoje bili u s*ksualnoj vezi, a pridružio mu se i Marko Janjušević Janjuš.

Pavle Jovanović Screenshot/RED TV

U kakvom si odnosu sa Anđelom? Zadrugari bruje o vama.

– Anđelu sam upoznao na finalnoj žurki „Zadruge 5“. Istina je da sam je tada vozio kući, ali mi nisimo bili sami u kolima. Bilo je par drugara i jedna drugarica. Video sam je da čeka taksi i ponudio sam se da je ja odbacim. Smatram da je to najnormalnija stvar i tome ne treba pridavati značaju.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)

Dosta se spekuliše o vama jer je mnogima nejasno zašto je vozila tvoja kola celo leto.

– Odmah da vas razuverim, ja ne znam šta je tu ljudima nelogično. Nije istina da ga je vozila celo leto, već samo kada je dolazila u Beograd iz Crne Gore. Pomogao bih svakome, uostalom ja imam nekoliko automobila. Jako sam blizak sa Anđelinom kumom, pa smo tako i ušli u priču. Davao sam joj smernice i savete za mnoge druge stvari i mislim da tome ne treba pridavati značaja. Jednostavno sam takav – rekao je za Kurir.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs