„Anđela Đuričić VIŠE NIJE GUTALICA I ŠVALERKA, sad je to Ana Ćurčić!“ Uključila se u Narod pita i napravila haos!

od strane | avg 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Iz noći u noć verni pratioci šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“ se uključuju telefonskim putem u emisiju „Narod pita“ i iznose mišljenje o onome što su u proteklih devet meseci gledali na imanju u Šimanovcima, a Ana Ćurčić i Anđela Đuričić su im najčešće tema.

Anđela Đuričić i Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Moram Anu iskomentarisali. i njeno sramno ponašanje prema Ani Radulović. Njeno ponašanje je katastrofa od kad je u vezi sa Draganom Acom Bulićem. Sad je ona gutalica, švalerka – ima čovek ženu od koje ne planira da se razvede. Javljala sam se i na „Redu“ za Anđelu Đuričić i rekla da nema gore osobe na svetu, ali za Anu je mala maca – ispričala je sinoć jedna gledateljka.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Niko ne sme da kaže svoje pravo mišljenje o Aci Buliću, on je daleko od gospodina. Ovo je pravo lice Ane Ćurčić. Koliko god se Zvezdan Slavnić kockao i Ana je. Ja na ruci imam istetovirano slovo mog sina i dvoje unučadi, znam šta znače tri slova kao tetovaža. Nije to simbol porodice nego ljubavi. Odvratna mi je postala – dodala je gledateljka.

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)

Anđela Đuričić se, sa druge strane, našla na meti podeljenih komentara budući da se njene izjave nisu poklopile sa rečima njenog poslodavca, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: KO TU NE GOVORI ISTINU? Priča Anđele Đuričić se NE POKLAPA sa zvaničnim saopštenjem televizije u kojoj radi!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs